Slik forandrer du en hver nettside uten bruk av PhotoshopDet er altså mulig å forandre teksten på en hvilken som helst nettside uten bruk av Photoshop, eller ved å forandre kildekoden. Man kan gjøre dette enkelt ved å bruke en javascript-kode.2654185440 c999fa344f Slik forandrer du en hver nettside uten bruk av Photoshop

Bildet over viser hva man kan gjøre med dette trikset og litt kreativ tenking. De fleste vil snyte av meg når jeg nå viser et slikt bilde: “Dette kan jeg gjøre enkelt i Photoshop!”. Men jeg nekter å tro at du kan gjøre det like enkelt på hvilken som helst nettside. Det er viktig å poengtere at forandringene man gjør på en nettside ikke vises hos anre enn deg selv, men mange av de falske bldene av nettside som vi ser på internettet i dag er laget på denne måten eller i Photoshop.Slik gjør du det:

Kopier det som står i boksen under og lim det inn i adressefeltet på din nettleser etter at du har lastet inn siden du vil bruke det på, trykk deretter enter.

javascript:document.body.contentEditable='true'; document.designMode='on'; void 0

Da skal det være fritt fram når det gjelder å redigere teksten på siden slik du vil at den skal være, du kan også redigere bilder ved å forandre størrelsen og plassering på dem. Prøv det og lek deg litt med det, men vær snill!! Ingen juksing :p

Denne metoden er selvsagt ikke perfekt, og det er ingen frelse for noen – men det er litt morsomt å leke litt med den.

NB!! Jeg vil heller ikke anbefale noen til å bruke den til ulovlige hensikter, vi påtar oss ingen ansvar over slik bruk av denne metoden.


Bjorn SolstadSlik forandrer du en hver nettside uten bruk av Photoshop

Legg inn en kommentar