EM på 102-tommers hage-TV, kanskje?

0
1103

Jeg vet ikke hvor aktuelt det er med hage-TV for nordmenn flest, men hvis man først skal ha — hvorfor ikke ta det helt ut? Nå får du nemlig 102-tommer utendørs TV, som du lett kan plassere i hagen. Allværs-TV-en er ment for kommersielt bruk, men har du penger tar det neppe all verdens tid å anskaffe en.

Suntronic, selskapet som produserer giganten, påstår at du faktisk kan sitte i 40 minusgrader (C) å følge med på hva enn du nå måtte være interessert i, sittende ute i hagen en ekstremt kald vintersdag, eller kanskje du befinner deg på en av polene?

TV-en tåler også ganske varme temperaturer, du kan f.eks. sitte i 50 varmegrader (C) å se på TV — hvis det er hva du måtte ønske. Og hvis du sitter og lurer hvordan den takler regn, så skal jeg svare deg på det òg: TV-en er 100 % vanntett, du kan altså sitte i 50 varmegrader — mens det regner — å nyte dette utrolige apparatet.

Som sagt, dette er neppe TV-en for hvermannsen, men hvis du ønsker å kose deg i hagen med et 102-tommers vidunder, anskaff en slik! Perfekt for fotball-EM.

PS: Siden dette er et vidunder av en TV kommer den selvsagt også med en ekstremt lys HD-skjerm, slik at du kan se på mens sola steker som verst.

(Via CNET Crave, I4U)