Home Poster Ad Manager tilgjengeliggjort for publikum

Ad Manager tilgjengeliggjort for publikum

0

ad-manager.jpg

I mars åpnet Google for lukket betatesting av Ad Manager, selskapets annonsebehandlingstjeneste. Da var det kun inviterte brukere som fikk prøve ut gratistjenesten. Nå, derimot, er Ad Manager blitt tilgjengeliggjort for mendgene, og virker som en høyst interessant tjeneste.

På den offisielle Adsense-bloggen skriver Google-ansatte om hvordan Ad Manager har «revolusjonert hverdagen til brukerne», bare gjennom den lukkede betatestingen. Den skal angivelig gjøre det enklere, billigere (det er tross alt gratis) og føre til økte inntekter. Hvordan dette skal forstås er likevel en annen sak; det er trolig ikke lurt å satse på at Ad Manager er nøkkelen til suksess.

For å kunne benytte deg av Ad Manager må du allerede ha en godkjent AdSense-konto. Med andre ord er dette kun for personer som eier et nettsted (evt. er ansvarlig for annonsering o.l.).

Listen over hva Ad Manager tilbyr er lang og lovende, blant annet er hele 32 språk tilgjengelige fra dag én. Norsk er naturligvis et av disse.

Vi har dessverre ikke fått prøvd det ut skikkelig. Det ser likevel lovende ut — i vanlig Google-stil. Er du dog overbevist om at dette er tjenesten for deg, kan du besøke Ad Managers nettsider via denne lenken (google.com/admanager).