Appene som gjør hverdagen enklere

I dag har de fleste av oss smarttelefoner som vi bringer med oss ​​uansett hvor vi går. På disse telefonene er det mulighet til å velge fra et uendelig antall apper som kan lastes ned, og derfor kan det være en hel jungel for nybegynneren. Vi har derfor samlet en liste over kategoriene med apper som vi synes er nyttigst i hverdagen.

Viktige apper for banker og myndigheter
I stedet for å krangle det til med å logge på via en datamaskin, har de fleste banker i dag egne apper der du kan løse de fleste bankproblemer ved å logge på med e-legitimasjon. Vi vil også tipse om at de fleste myndigheter tilbyr apper som letter myndighetskontakt for mange personer. Andre viktige apper er avhengig av din egen livsstil og interesser, men det finnes apper for alt fra aksjer, og shopping til TV-serier.

App for oppskrifter og mathandel
I løpet av hverdagens puslespill kan fantasien til å lage spennende matretter være ganske utmattet, og derfor er det perfekt å ta hjelp av oppskriftsapper. På disse kan du enten klikke på hvilke ingredienser du har hjemme, eller velge oppskrifter tilfeldig basert på matkategori. Lekende lett! Du kan dessuten enkelt bestille mat gjennom forskjellige apper som tilbyr hjemlevering. Det kan gjøre en stor forskjell ved stress eller i tider med sykdom. Hvis du er ute etter nye hvitevarer til kjøkkenet for å maksimere matlagingen din, kan du sjekke ut ovn-test.no, hvor du raskt og enkelt kan sammenligne priser og hva forskjellige ovner har å tilby.

Nyhetsapper
Følg alle aktuelle nyheter ved å laste ned nyhetsapper. I dag er det mange gratisapper som formidler nyheter og derfor slipper du å betale for dyre avisabonnementer. Hvis du er interessert i en bestemt type nyheter, kan du ofte motta varsler om akkurat de slags nyhetene.

Musikk-, lydbok- og podcast-apper

Musikk og podcaster er den perfekte måten å bruke tid på hvis du pendler til jobb eller skole. I dag er det mange spennende podcaster og lydbøker som du kan bruke med fordel mens du lager mat eller rydder opp hjemmet. En perfekt måte å slå to fluer i én smekk!

Apper for barn

De fleste barnehager og skoler bruker i dag iPads, og selv om for mye skjermtid kan være skadelig for barn, er det mange apper som letter barnets utvikling. For eksempel er det en masse apper som hjelper barnet å trene matematikk og språk, eller som på annen måte fremmer barnets utvikling. Hvis du har barn i førskole- og skolealder, anbefaler vi at du før termin begynner å merke barneklær og alle ting til førskolen eller skolen med strykemerker. Du stryker bare rett og slett disse på alle tekstiler og sørger for at de ikke forsvinner. Det er også ekstremt viktig å sørge for at barna dine ikke ved en tilfeldighet tar på seg andres klær, som for eksempel luer, da det kan føre til lus og andre kjedelige konsekvenser.

Vi ønsker deg lykke til i søket og bruken av spennende nye apper – det er virkelig en helt ny verden å oppdage!

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...