B-box tilbyr bredbånd på bussen, men er det noe tess?

  0
  659

  Mens jeg sitter på bussen mellom Oslo og Kongsvinger kan jeg like godt skrive litt om B-box’ bredbånd-på-buss-tilbud. For ja, nå kan du faktisk surfe via WiFi på bussen — i hvert fall på TIMEkspressen.

  Foruntatt det faktum at Aceren min gikk ut i streik til å begynne med var det veldig enkelt å koble seg opp på B-box’ relativt raske trådløse nett. Ved å sende «bbox» til 1939 mottar man en kode som må benyttes for å få tilgang til selve internettet. Uten denne har du kun tilgang til leverandørens egne nettsider.

  Når betalingen på 29,- kr var unnagjort, fikk jeg full tilgang, og internettet er relativt raskt — faktisk over en megabit!

  Du har tilgang i et døgn fra og med betalingen, men det er vel sjelden man sitter så lenge på bussen. De kronene det koster er det likevel verdt, spesielt med tanke på hastigheten.

  Denne artikkelen er for eksempel skrevet og publisert på B-box’ trådløse buss-nettverk, noe som gikk like greit som på en vanlig internettilkobling.

  Så hvis du tilfeldigvis en gang kjører TIMEkspressen er dette noe vi anbefaler, spesielt hvis du har en liten og lett PC som enkelt kan tas ut av bagen. Med en Aspire One gikk dette som en drøm. Flott at et slik tilbud faktisk eksisterer!