«Battlefield: Heroes» klar for betatesting

For et år tilbake annonserte EA Games og utviklerne bak den populære Battlefield-serien et kommende gratis Battlefield-spill. Nå har produsentene kommet så langt at de er klare for betatesting. Betaen er ikke åpen, derfor må du søke om adgang til Battlefield: Heroes’ beta.

Heroes har blitt sammenlignet med Team Fortress (med sin tegneseriegrafikk), og nå gjenstår det bare å se om dette virkelig stemmer. Betamagasinet vil selvfølgelig sende en applikasjon; blir vi tatt ut kommer det en sniktitt om ikke alt for lenge.

For at spillet skal være gratis må det selvfølgelig være annonser med i bildet. I motsetning til andre kommersielle spill som bruker såkalte «in-game-ads», vil Battlefield: Heroes i stedet sende deg direkte til EA/DICEs nettsteder, hvor annonsene vil finne sted. På denne måten slipper du å irritere deg over annonser inne i selve spillet.

Qaboss tar seg av beta-applikasjonene, derfor må du gå til Qaboss’ nettsider for å sette deg på venteliste. Vær oppmerksom på at det kan være stor interesse for dette, slik at nettsidene bruker lang tid på å laste.

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...