«Battlefield: Heroes» klar for betatesting

For et år tilbake annonserte EA Games og utviklerne bak den populære Battlefield-serien et kommende gratis Battlefield-spill. Nå har produsentene kommet så langt at de er klare for betatesting. Betaen er ikke åpen, derfor må du søke om adgang til Battlefield: Heroes’ beta.

Heroes har blitt sammenlignet med Team Fortress (med sin tegneseriegrafikk), og nå gjenstår det bare å se om dette virkelig stemmer. Betamagasinet vil selvfølgelig sende en applikasjon; blir vi tatt ut kommer det en sniktitt om ikke alt for lenge.

For at spillet skal være gratis må det selvfølgelig være annonser med i bildet. I motsetning til andre kommersielle spill som bruker såkalte «in-game-ads», vil Battlefield: Heroes i stedet sende deg direkte til EA/DICEs nettsteder, hvor annonsene vil finne sted. På denne måten slipper du å irritere deg over annonser inne i selve spillet.

Qaboss tar seg av beta-applikasjonene, derfor må du gå til Qaboss’ nettsider for å sette deg på venteliste. Vær oppmerksom på at det kan være stor interesse for dette, slik at nettsidene bruker lang tid på å laste.

Relaterte artikler

Hvordan endrer teknologien poker

I løpet av det siste tiåret har fremskritt innen...

Disse 5 fordelene med VPN-gaming

De fleste spillere tenker umiddelbart på sikkerhet når det...

Hva er Microsoft 365?

Microsoft har etablert seg til å bli ett av...

Alt du trenger å vite om solceller

Når lys skinner på en fotovoltaisk (PV) celle, kanskje...

Hva er dataspill?

De aller fleste av oss har et forhold til...