Beste gratis mykvare for å gjøre jobben lettere

Har du noen gang hatt problemer med PC-en? Plutselig så stopper den opp, eller så fungerer ikke et program lenger. Det skjer den beste, og det kan være flere forskjellige årsaker til det, ikke bare virus. Men så forsøker du å finne en løsning på nettet, og finner et fint program. Du laster det ned, installerer det og setter i gang. Det finner problemet for deg, men om du vil at det skal ordne det, så må du betale et månedlig abonnement på 100 kroner! Det duger jo ikke, spesielt når det finnes gratis løsninger på nesten alt!

Om du vil finne god mykvare, er det flere tjenester som er gratis, hvor de kanskje bare krever at du registrerer deg. Du kan blant annet finne mange om du klikker på lenken, hvor du vil komme til ReviewsBird. Det er en nettside som samler opp kundeanmeldelser om ulike selskap og tjenester, slik at du kan få all informasjon du behøver. Det gjør det samtidig mye enklere for deg å finne frem til tjenesten du vil benytte deg av, eller den du ser aller best ut.

Men her i denne artikkelen har vi også samlet noen gode programvarer du kan benytte deg av, som vi løse mange av problemene du kan ha på arbeidsplassen din.

Våre raske tips!

Monday.com, en prosjektledelsesplattform med HR- og IT-funksjoner, lar deg gjøre statusoppdateringer for teammedlemmene slik at dine eksterne og fleksible team er klar over hverandres tidsplaner. Den lar deg raskt få tilgang til prosjektoppdateringer slik at ingenting slipper gjennom sprekkene.

ClickUp er en robust prosjektstyringsprogramvare som lar deg organisere og fullføre alle teamets oppgaver på ett sted. Du kan planlegge prosjekter, planlegge oppgaver, organisere prosjektkrav, tildele ressurser i ett enkelt arbeidsområde, og også kommunisere og samhandle med teammedlemmer og kunder, enten du er en liten bedrift eller en stor organisasjon.

Teamwork er en programvare for samarbeid og prosjektstyring som holder interne og eksterne team organiserte og produktive. Du kan enkelt laste opp filer, tildele oppgaver og tidsfrister og kommunisere med kollegaer på hvert prosjekt. Du kan bidra til å minimere ytterligere feilkommunikasjon og tapte tidsfrister ved å organisere prosjektinformasjonen din.

MeisterTask er et samarbeidsverktøy for flere plattformer fokusert på oppgavehåndtering. Du kan bruke MeisterTask til å organisere og administrere individuelle oppgaver i et miljø som tilpasser seg dine behov. Det fungerer med Kanban-tavler, og det lar deg fylle pliktene dine med all informasjonen du trenger.

Todoist er en gratis oppgavebehandlingsapp som hjelper deg å ha kontroll over alt, enten i ditt personlige eller arbeidsliv. Den lar deg lage seksjon og underoppgaver, og forbedre måten du kan holde styr på prosjektene dine på. Det er også mulig å favorittoppgaver og fremheve dem som prioriteringer.

Som du ser finnes det mange programmer du kan velge mellom. Vær nøye med ditt valg, og se hvordan jobben din plutselig blir mye enklere!

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...