Betamagasinet 2008 – en oppsummering

Det er ingen tvil om at Betamagasinet er og blir et nettsted for spesielt interesserte. Derfor var det et godt trekk for oss å inngå et samarbeid på redaksjonelt basis med våre venner i Teknonytt. En måned senere var hovedportalen vår – Bitnett.no – opprettet, og vi kunne endelig fungere som et fullstendig nettverk. I senere tid har både Teknonytt og Betamagasinet blitt innlemmet i Bitnett som egne magasiner, i tillegg til bloggene under Bitnett.no-paraplyen.

Voldsom vekst

Bitnett-nettverket har hatt en voldsom vekst det siste halve året, noe vi synes er utrolig spennende – og takk til våre lesere for det. Vi nærmer oss med stormskritt 50 000 månedlige besøkende, og har allerede flere hundretusen sidevisninger. Av dette har Betamagasinet rundt 15 000 besøk.

Bitnett.no har vi kontinuerlig utviklet i håp om å gi leseren all informasjon på ett sted. I løpet av 2009 vil Bitnett.no forhåpentligvis bli flaggskipet vårt med et community i ryggen. Allerede nå nærmer vi oss 150 medlemmer på forumet som har eksistert i en drøy måned, og antall besøkende begynner å ta seg betraktelig opp.

«Tusenvis» av artikler

Bitnett-nettverket som enhet har bygd opp et solid arkiv med over tusen artikler; av dette har Betamagasinet rundt 500, Teknonytt over 700 og Bitnett-bloggene i underkant av 100. I løpet av desember planlegger vi et artikkelsøk på Bitnett.no som vil gjøre det mulig å søke i alle arkivene våre.

Bloggernes år – 2009

Ekspertene har talt: 2009 blir bloggernes år. Kunsten å blogge blir bare mer og mer populær, og vi har ikke tenkt til å satse mindre på Bitnett-bloggene våre til neste år. Tvert imot – du kan forvente en fordobling av antallet blogger under Bitnett-paraplyen i 2009.

Konkurranser

Om få dager avsluttes forumkonkurransen på Bitnett. Brukerne har konkurrert om flest mulig poster i løpet av en periode på en og en halv måned. Det er jevnt i teten, men for øyeblikket ser Thomas ut til å trekke det lengste strået – tett etterfulgt av ITHenrik.

Neste år kan dere forvente mange flere konkurranser med enda fetere premier. Vi jobber på spreng med å få til avtaler som vil gjøre dette mulig.

Følg med videre for 2008s uoffisielt beste artikler på neste side.

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...