Array

Bli spillskribent for vårt kommende gamingmagasin

Vi søker dyktige skribenter til vårt kommende spillmagasin som etter planen skal lanseres i februar. Er du glad i spill, kan skrive og føler du har noe å bidra med – ikke nøl med å kontakte oss!

Vårt kommende gamingmagasin, BN Gaming, trenger dyktige spillskribenter som har lyst til å anmelde spill av ymse slag, plattform og sjanger. Vi jobber i skrivende stund med å sette opp nettsidene (publiseringsløsning, design, osv.) samt å skaffe sponsorer, og vi håper å kunne lansere portalen i løpet av februar måned.

Stillingene kan etter hvert bli lønnet, men i første omgang dreier det seg om gratis spill levert av sponsorer. Magasinet vil bli en selvstendig enhet og vi har ikke anledning til å bruke Bitnett-ressurser for å lønne skribenter; før dette skjer er BN Gaming nødt til å bidra til Bitnetts fellesøkonomi.

Jeg vil ta redaktørvervet i det nye gamingmagasinet, og vil jobbe med det administrative rundt BN Gaming. Ettersom jeg i hovedsak vil være skribent her på Teknonytt, trenger jeg dyktige skribenter som kan ta seg av det redaksjonelle innholdet. Av deg som skribent vil jeg kreve at du skriver noen artikler i uka, samt at du anmelder spillene du får tilsendt.

Vi vil begynne å levere trafikk til BN Gaming så fort det blir lansert. Både fra Bitnett.no, hvor alle artiklene vil bli vist på forsiden, og fra lenker i sidekolonnen her på Teknonytt. Dessuten vil vi jobbe med å markedsføre produktet.

Hvordan søke?

Oppdatering: Vi har nå fylt alle stillingene – takk til dere som søkte. Du kan godt søke selv som vi ikke har planer om å ta inn flere for øyeblikket.

For å søke bør du ha fylt 16 år, ha gode skriveferdigheter og en lidenskap til spill og gaming. Oppfyller du disse kravene (om du er usikker kan du kontakte oss for mer informasjon (evt. vurdering)) kan du sende en mail til meg på cn[at]bitnett.no med emnet «SPILLSKRIBENT».

Det er ikke nødvendig å legge ved noe du har skrevet tidligere, selv om dette selvfølgelig vil være til stor hjelp. Har du noe liggende anbefaler vi deg å legge det ved.

Har du mange spillkonsoller er dette selvfølgelig et pluss. Det er likevel ikke nødvendig å ha mer enn én spillkonsoll for å søke (inkl. PC).

Med vennlig hilsen,

Christofer Nygård, kommende BN Gaming-redaktør.

Relaterte artikler

Hvordan endrer teknologien poker

I løpet av det siste tiåret har fremskritt innen...

Disse 5 fordelene med VPN-gaming

De fleste spillere tenker umiddelbart på sikkerhet når det...

Hva er Microsoft 365?

Microsoft har etablert seg til å bli ett av...

Alt du trenger å vite om solceller

Når lys skinner på en fotovoltaisk (PV) celle, kanskje...

Hva er dataspill?

De aller fleste av oss har et forhold til...