Array

BW: Opera 9.50 beta 2, build 10048

I Firefox 3.0-rusen er det lett å glemme, men vi kan nesten ikke overse norske Opera som er ute med beta 2 av versjon 9.50. Utviklerne påstår at «verdens raskeste nettleser er blitt enda kjappere». Dessuten jubler mange over det nye standardutseendet, enkelte skriver bl.a. at «Opera har alltid vært bra, men nå som den endelig ser bra ut, er den enda bedre».

Det er både nye og forbedrede tillegg. Bl.a. «Quick Find» som gjør at du kan søke i adressevinduet etter innhold på en nettside, f.eks. etter et ord i en artikkel du har skrevet. Likt det man finner i Firefox 3.0.

Av de forbedrede tilleggene finner du «Speed Dial». Her kan du legge til favorittnettstedene dine i rubrikker (denne siden som viser alle dine favorittsider er ofte hjemmesiden). Selv om dette tillegget har eksistert i ca. et år vil du merke at funksjonen har blitt forbedret betraktelig. Bl.a. skal det være lettere å legge til nye webadresser.

Opera 9.50 beta 2 kan du laste ned på Operas nettsider, hvor du også kan lese mer om de nye funksjonene i Opera-oppdateringen. Den nyeste versjonen finner du her (BetaNews FileForum).

Oppdatering 11/6/2008: Opera har lansert en RC-versjon av versjon 9.50. Lastes ned her.

Relaterte artikler

Hvordan endrer teknologien poker

I løpet av det siste tiåret har fremskritt innen...

Disse 5 fordelene med VPN-gaming

De fleste spillere tenker umiddelbart på sikkerhet når det...

Hva er Microsoft 365?

Microsoft har etablert seg til å bli ett av...

Alt du trenger å vite om solceller

Når lys skinner på en fotovoltaisk (PV) celle, kanskje...

Hva er dataspill?

De aller fleste av oss har et forhold til...