Bygg ditt eget sosiale nettverk på 1-2-3

Ved hjelp av Twitter har jeg kommet over mye nyttig og unyttig siden jeg entret Twitter-verdenen, men det er ikke Twitter jeg skal snakke om nå, Ning heter siden jeg skal bruke litt tid på.

ning.png

Når det kommer til sosiale nettverk så er nok den store verdensveven ganske overbefolket, men at man kan lage sine egne små nisjenettverk trenger ikke lide under det. På Ning.com har man muligheten til å starte sitt eget nettverk om absolutt det man vil, nå har jeg liten tro på at kriminelle nettverk får leve lenge der, men heldigvis er ingen av leserne til TeknoNytt kriminelle, ikke sant?

Man registerer seg akkurat slik man ville gjort på andre nettverk man til stadighet kommer over, men der stopper også likheten. Fra der av kan man nemlig bruke sin kreativitet både når det gjelder innhold og design. Heldigvis er det selvsagt templates å ta av for oss som er litt handicappet når det kommer til abstrakt tankegang, men at muligheten er der for de som kan er bare et pluss. Man kan velge mellom flere typer innhold man vil ha i nettverket sitt, deriblant bilder, video, forum, grupper, og gadgets som er ferdig laget eller HTML-applikasjoner som man legger inn i siden på enkelt vis, dermed har man ganske stor frihet når det kommer til såkalt ekstrainnhold.

Ja for det er vel selve temaet og innholdet for ditt sosiale nettverk som er hele greia, man kan ikke fylle opp siden opp med folk uten at man finner en tema som er tiltrekkende for folk, og samtidig er det en fordel at man ikke starter noe som allerede er overeksponert der ute på det store nettet. Med en god blanding av kreativitet, pågangsmot og orginalitet så kan man faktisk få til ett befolket nettsted som er på alles lepper innen noen timer, ja jeg sa noen timer, for med dagens informasjonsflyt som f.eks. Twitter står for så sprer informasjonen seg så fort faktisk.

Under konfigurasjonen av nettstedet får man selv foreslå navn i linken som fører dit, men dette er en sannhet med modifikasjoner, linken vil uansett slutte med ning.com. Kaller du stedet ditt for nissenettverket og vil ha det slik i linken din også, blir det nissenettverket.ning.com .

Da vil vi i Teknonytt ønske dere lykke til med å gjøre internettet litt mere interessant, og håper vi sees på akkurat ditt nettsted.

Siden heter Ning og du kan finne den her.

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...