Chris Pirillo lanserer sosialt nettverk for nerder!

For alle som er over gjennomsnittet interessert i data og teknologi, men som ikke vet hvem Chris Pirillo er – ta dere en tur til hans blogg, her er det mange timer med morro og mye nytt å lære. Nå har Chris startet opp sitt eget sosiale nettverk for nerder, og det har blitt veldig populært på kort tid. Kvaliteten er det heller ikke noe å si på.

geeks.png

Noe av det første vi skrev om her i Teknonytt var en artikkel om hvordan man kan starte sitt eget sosiale nettverk på 1-2-3, dette kunne man enkelt gjøre ved hjelp av en tjeneste som heter Ning. Og det er nettopp Ning Chris Pirillo har brukt til å sette opp sitt nerdenettverk også, og jeg må innrømme at jeg ikke var klar over at det var mulig å få det så gjennomført som nettverket til Chris faktisk er.

Chris Pirillo – mannen som ser ut som en skikkelig nerdegutt, mannen som høres ut som en gutt, mannen som kan være irriterende korrekt i enkelte sammenhenger (spesielt når det gjelder piratkopiering), og sist men ikke minst – mannen som virkelig har peiling på det han driver med. Og det han driver med er å opplyse, underholde med tekst og video, drive forskjellige nettsider (Lockergnome er et eksempel på en stor nettside han driver), nevnte jeg underholde? Denne fyren har nå startet opp et etterlengtet nettverk for alle som kan kalle seg en nerd på ett eller annet nivå, og nettverkets navn er nesten en selvfølge – Geeks.

I Geeks, som forøvrig befinner seg på et underdomene på hans blogg – http://geeks.pirillo.com , kan man dele bilder, video og musikk, i tillegg til å starte opp eller delta i grupper. Man kan også starte opp en egen blogg, eller delta i forumet med diskusjoner om data, teknologi, og andre nerde-aktiviteter. Dette nettverket kunne vært en fiasko, for det inneholder ingenting som man ikke kan finne i andre lignende nettverk – men her kommer merkevaren Chris Pirillo inn i bildet, med hans utrolige community rundt seg og sin spesialisering på kun data og teknologi så er dette et av de få rene sosiale nettverkene jeg noensinne vil anbefale dere. Det tok ikke to dager engang før antallet medlemmer passerte 2500, og nå har det passert 3300 medlemmer allerede. Og det faktum at han har integrert sitt live-stream-show i nettverket gjør det ikke noe mindre attraktivt.

En ting som bestandig har slått meg med communitiet rundt Chris Pirillo er at det er veldig lett å komme i kontakt med mennesker der, de fleste er hyggelige og Chris selv er en fyr som virkelig gir av seg selv for at det skal fortsette å være slik. Jeg vil ikke si at dette nettverket er noe for alle, men for dere som faktisk tørr å innrømme at dere har en liten skap-nerd i dere – dette er stedet for dere. Her vil du oppdage nye nettsider, programmer, og venner hele tiden. Og en ting som det virkelig går an å ta nytte av er gruppene, her er det noe for alle.

For å undersøke dette sosiale nettverket selv så kan dere besøke det på følgende nettadresse: http://geeks.pirillo.com .

Men jeg kan også anbefale å ta turen innom bloggen hans på følgende nettadresse: .

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...