Demolistic: egen nettjeneste for topplister

Liker du å lese eller skrive topp- og bunn-lister? Les videre for å bli tipset om den perfekte nettsiden for deg.

Hvis du er en fast gjest på internettet så har du helt sikkert fått din dose med topp- og bunn-lister, men kan vi egentlig få nok av dem hvis de er gode nok? Jeg mener at vi aldri kan få nok av gode topplister, når det gjelder såkalte bunnlister så er de for negative for min smak.

Les, lag og stem på topplister

Med Demolistic så får du ikke bare muligheten til å lese de beste topp- og bunn-listene, men du får også muligheten til å lage slike lister selv, i tillegg til at du kan stemme andre lister opp og ned. Demolistic er ikke bare for oss datainteresserte, for her finner du lister i mange forskjellige kategorier. Men for oss som kan kalle oss skap-geeker, så er det mer enn nok snacks å hente i Computer-kategorien.

Features-liste på forsiden

Demolistic framhever de mest populære listene på forsiden i en typisk features-kategori, så her kan man finne mye snadder for en hver interesse. Personlig har jeg allerede etter en halvtime med bruk av nettsiden funnet mye nyttige tips i disse listene, men jeg har for det meste lest datarelaterte lister til nå.

Anbefalt av Teknonytt

Jeg anbefaler denne tjenesten da den kan være nyttig for både de som er ute etter noe nytt i forskjellige tema, eller for de som ønsker å ytre sine topplister uten å må ha en egen nettside eller blogg.

Ta turen innom Demolistic.com selv, så kan du gjøre deg opp en egen mening om denne tjenesten. Legg gjerne igjen en kommentar med din mening om tjenesten etterpå.

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...