Dette er tilbehøret du må ha for å spille på mobilspill

Er du en av de som er ute etter å forbedre spillopplevelsen på mobilen? Med rett utstyr vil du kunne ha mange timer med moro, og du vil kunne nå de nivåene som du vil. I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvilket utstyr som vil gjøre spillopplevelsen bedre, alt etter hvilke spill som du ønsker å spille. Mobilen er jo noe som vi har med oss overalt, og noe som vi bruker mye tid på enten det er til spill eller andre aktiviteter.

Powerbank for spill på farten

Føler du at du lader hele tiden, og at batterikapasiteten forsvinner raskt når du spiller. Det finnes forskjellige alternativer slik at du kan spille i mange timer, uten å måtte tenke på batteriet. Er du hjemme kan du så klart lade rett i veggen, men er du en eller annen plass er det viktig å kunne ha med seg en powerbank. Disse kommer i forskjellige størrelser med forskjellig kapasitet, så trenger du en som varer lenge må du se etter en som passer til ditt forbruk. Les deg opp på de forskjellige sortene. Tenk gjennom hvilke hovedkriterier du har. En av dem bør så klart være kapasitet, men se også på vekt og hvor raskt den lader.

Du trenger ikke en spilltelefon for å spille

Android er de telefonene som blir sett på som spilltelefoner. Her har du til og med telefoner som er laget spesielt til spill med kraftige prosessorer for best ytelse. Selv om disse er på markedet, velger de fleste likevel å bruke de telefonene som de har, siden spillene som oftest er tilrettelagt for vanlige telefoner.  Enten du spiller den neste versjonen av Fortnite, Call of Duty, får tiden til å gå med Candy Crush, eller øver deg på regler og strategier for ditt neste pokerspill, kan du bruke forskjellig tilbehør til telefonen din. Du kan få alt ifra en Bluetooth-kontroller som passer til de fleste størrelser på Android-telefoner, til ladekabler som er vinklet slik at kabelen ikke kommer i veien for spillet ditt.

Som å sitte med en håndholdt spillkonsoll

Bluetooth-kontroller er revolusjonerende når det gjelder det å spille på mobilen. Du får den følelsen av at du sitter der med en håndholdt spillkonsoll. Så selv om du bare sitter der med mobilen din vil dette gi deg en helt ny følelse, enn om du bare skulle sitte der uten Bluetooth-kontrollen for å spille spill.  Du føler på en måte at du sitter med noe helt nytt i hendene. Ikke nok med at den gir deg en bedre spillfølelse, du vil også kunne yte bedre og skåne håndleddene for slitasje.

Bruk et godt headset

En del av det å kunne spille et spill er lydkvaliteten. For at du skal kunne få den best mulige opplevelsen er det viktig med god lyd. Velg et headset som vil gjøre slik at du drømmer deg vekk i spillet, ikke et som hele tiden gjør deg oppmerksom på det som er rundt deg. Velg et som har gode tilbakemeldinger, eller et merke som du er godt vandt med, og som du vet leverer det du er ute etter. Det er ikke vits i å sitte der og så hører du knapt hva som foregår i spillet, eller at du ikke får med deg musikken som blir spilt.  Musikken er halve opplevelsen.

Trenger ikke mye for å spille

Neste gang du tenker at det å spille på mobilen krever avansert utstyr så stemmer ikke det. I starten vil du som oftest bare trenge et godt headset, og en powerbank slik at du skal kunne spille over lengre perioder. Skal du skaffe deg en Bluetooth-kontroll betyr det at du har tatt steget videre for å bli en ekte «mobilgamer», og vil bruke mye av fritiden på dette.  Prøv deg frem og se hva som passer best for deg. Det er ingen faste regler som gjelder når det har med mobilspill å gjøre.

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...