Embedr: Lag spillelister på tvers av videotjenester

Samtidig som flere og flere begynner å blogge på internett, så kommer det også flere og flere verktøy som gjøre dette mulig for ikke-teknologiske mennesker som ønsker å bidra med sitt på nettet. Et av disse verktøyene er den nye tjenesten Embedr.

embedr_artikkel

Overfyllt med videospillere i blogger

Embedr er et verktøy som løser et problem jeg ser mer og mer av når jeg leser i mangfoldet av gode norske blogger – enkelte bloggposter fylles nemlig opp av videoer fra forskjellige videotjenester, noe som ofte skjer fordi bloggeren ikke har kunnskaper om hvordan man lager spillelister i tjenester som Youtube, eller rett og slett fordi de har publisert videoer fra flere forskjellige videodelings-nettverk, noe som gjør spillelister vanskelig – til nå.

Løsningen

For det er nettopp dette Embedr gjør for deg – tjenesten lar deg sette sammen spillelister fra forskjellige videodelings-nettverk, og det i en og samme videospiller.

Alt man behøver å gjøre er å opprette en spilleliste, legge til lenker til videoene som skal brukes i spillelisten, legge til navn og stikkord, og publisere før man kopierer embed-koden man får tilgang til og limer den inn i bloggposten sin. Dette gir et mye enklere og bedre resultat enn man får ved å legge til flere enkeltvideoer i bloggposten.

Støttede videodelings-tjenester

Følgende videosider er støttet i Embedr: Youtube, Blip.TV, Atom Films, College Humor, Dailymotion, Metacafe, MySpace Video, Veoh, og Vimeo. Flere tjenester er forventet støttet i løpet av kort tid.

Her er Embedr’s demovideo for tjenesten de tilbyr:


Man kan også søke eller bla i tjenestens arkiver etter spillelister med interessant innhold, men hvis man virkelig ønsker å finne de store godbitene så kan man ta en titt under «most popular playlists» – her er det mye interessant å finne.

Hvis du ønsker å teste denne tjenesten selv så besøker du

Relaterte artikler

Den kunstige intelligensens rolle: Hva kan vi vente oss i fremtiden?

Boom! Med ChatGPT ble en milepæl innen kunstig intelligens...

Hvordan endrer teknologien poker

I løpet av det siste tiåret har fremskritt innen...

Disse 5 fordelene med VPN-gaming

De fleste spillere tenker umiddelbart på sikkerhet når det...

Hva er Microsoft 365?

Microsoft har etablert seg til å bli ett av...

Alt du trenger å vite om solceller

Når lys skinner på en fotovoltaisk (PV) celle, kanskje...