Home Poster Firefox 3.5 lansert – følg nedlastningene

Firefox 3.5 lansert – følg nedlastningene

0

Firefox 3.5 har nå blitt offiselt lansert, og Mozilla har i den anledning lansert et nettsted som overvåker nedlastningsaktiviteten. I skrivende stund nærmer antallet nedlastninger seg 10 millioner.

Firefox 3.5-nedlastninger overvåkes av Mozilla. Du kan selv sjekke statistikken i reell tid på downloadstats.mozilla.com.
Firefox 3.5-nedlastninger overvåkes av Mozilla. Du kan selv sjekke statistikken i reell tid på downloadstats.mozilla.com.

Natt til lørdag i forrige uke publiserte vi en sak om Mozillas endeløse lanseringskandidater, hvor vi spurte hvorfor det aldri kommer en ny, endelig Firefox-versjon. Nå – kun få dager etter – har Firefox 3.5 blitt sluppet for nedlastning i endelig versjon.

Mozilla har jobbet med utviklingen av en Firefox 3.0-oppfølger helt siden i fjor sommer. Først sto Firefox 3.1 på programmet, men denne versjonen ble aldri lansert. Isteden hoppet Mozilla over til Firefox 3.5, som allerede har vært gjennom tre lanseringskanditater og flerfoldige betaversjoner.

Blant nyhetene i Firefox 3.5 finner vi en helt ny JavaScript-motor, TraceMonkey, samt muligheten til å surfe på internett uten at nettleseren logger historikken. Detaljene rundt Firefox 3.5 kan du lese hos Mozilla Wiki.

Firefox 3.5 har nå blitt sluppet og kan lastes ned fra Mozillas nettsider allerede nå!

Overvåker antallet nedlastninger

Mozilla har i anledning Firefox 3.5-lanseringen satt opp et nettsted som overvåker nedlastningstrafikken, og  skrivende stund ligger antallet nedlastninger på cirka 9,75 millioner.

Sist oppdatert onsdag 1. juli, kl. 15.20.