Er du den neste bloggeren i Bitnetts nisjeblogger?

Har du lyst til å bli skribent for en av de kommende eller eksisterende nisjebloggene i Bitnett.no? Les videre for å se hvordan du kan tjene penger ved å skrive for en av disse bloggene.

Bitnett i utvikling

Det har nå begynt å snø i min fødeby Trondheim, og vi går en mørkere, men også koseligere tid i møte. Mange forbinder vinteren med hjemmekos, familiesammenkomster, og ikke minst mer tid til inneaktiviteter som data og internett. Og det er ikke umulig at dette er noen av grunnene til at Teknonytt og Bitnett-nettverket opplever et løft i både lesertall og utvikling av tjenester og nettsider for tiden. Det er fortsatt litt vanskelig for dere lesere å se all den utviklingen som er gjort den siste tiden, men dere vil oppleve at tjenester og nettsider «spretter» opp som løvetann på våren i tiden som kommer.

Nisjeblogger innen data, spill, internett og teknologi

En av våre satsingsområder er nisjeblogger, og vi har allerede lansert en av dem – Mobil-bloggen vår. Det neste skrittet er å lansere en spill-blogg også. Disse bloggene vil ikke bli drevet på samme måte som Betamagasinet og Teknonytt, de skal altså ikke bli drevet av oss i administrasjonen. Selv om man kan diskutere hva en blogg egentlig er til langt ut i de sene nattetimer, så er kanskje ikke Teknonytt og Betamagsinet noen klassiske blogger – men det er egentlig totalt uviktig hva man kaller det så lenge noen leser og liker det man publiserer. Men mobil-bloggen, og de kommende nisjebloggene vil være formet mye mer som en klassisk blogg enn man er vant til i nettsidene til Bitnetts samarbeidspartnere.

Tjen penger på å skrive for en av nisjebloggene

Men hovedpoenget med denne artikkelen er å fortelle dere som leser at vi er på utkikk etter teknologi-, data- og spill-interesserte bloggere som ønsker å skrive for en av disse bloggene, altså for spill-bloggen som kommer, mobil-bloggen som allerede er lansert, eller for en annen nisje innenfor teknologi, data og internett. Som blogger i Bitnett-bloggene så får man beholde inntektene fra en annonse som ligger mellom overskriften og teksten i bloggerens artikler.

Dette er et flott tilbud til bloggere som ønsker opprettholde sin teknologi-interesse ved å skrive om det, samtidig som man allerede ved første bloggpost har faste lesere som stikker innom – og dermed tjener man penger fra første dag også. Men for å øke inntekten til et mer betydelig beløp så krever det selvfølgelig litt arbeid fra bloggeren også – her må man skrive gode artikler og eventuelt promotere seg selv slik at man får flere faste lesere. Gjør man det så er det nemlig store muligheter for enhver som kan å skrive og vet en del om teknologi, spill data og/eller internett.

Gi lyd i fra deg om dette er interessant

Er dette noe for deg? Send inn en søknad på følgende epost-adresse: [email protected]

Å legge ved informasjon om tidligere prosjekter, jobber, blogger, etc – er selvfølgelig ingen dårlig idé.

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...