Er du en PC? Microsoft lanserer ny kampanje — direkte mot Apple

0
714

Seinfeld er byttet ut med normale mennesker. I tillegg er det et par celebre PC-brukere representert, blant annet Eva Longoria.

Kampanjen går under slagordet «I’m a PC», og er et slag for PC-brukerne som i alle år har blitt hengt ut som «mindre kule» enn Mac-brukerne. Microsoft understreker i denne videoen at de fortsatt er størst og mest utbredt, selv om Mac har fått større markedsandeler.

«Hei, jeg er en PC og har blitt stereotypet», sier den kjente PC-karakteren i begynnelsen av videoen. Microsoft gjør i mine øyne en genistrek; samtidig som de slår et slag for eget merkevare bygger de tillit hos brukerne.

Nå gjenstår bare lanseringen av et ferdig Windows 7 og brukerne kan igjen smile fra munnvik til munnvik. Eller? Se den selv nedenfor.

Kampanjen dreier seg ikke bare om en ny reklamefilm, Microsoft har nemlig også lansert en online-kampanje på Microsoft.com/windows, hvor du kan vise verden hva slags PC-bruker du er.

Microsoft vil trolig vise verden at de fortsatt har flest brukere, og at brukerne er allsidige — noe de trolig er. Etter Apple har smadret ryktet vil Microsoft rydde opp i rotet.