Er du en Twitter-hore?


Teknonytt har allerede skrevet en del om Twitter og tatt tjenesten, som i utgangspunktet er veldig nyttig, på alvor. Men når man etterhvert begynner å følge en del mennesker på Twitter så finner man ut at enkelte bruker Twitter til å fortelle verden om de utroligste ting, og man kan begynne å lure på hva de tenker når de sender disse beskjedene til omverdenen.

Twitter-beskjeder som «Åpner badedøren, herregud så rotete», «Kranglet med dama, fy f.. for ei ho..», «Smurte nettopp matpakke» eller «Jeg blir ranet, burde jeg gi fra meg lommeboken», er vanlig å se når man bruker Twitter. Hva får egentlig folk til å sende ut slike uviktige, uinteressante og lite smarte beskjeder til kjente og ukjente?

Personlig har jeg aldri brukt mobilen min til å sende Twitter-beskjeder, jeg har ikke sett nytten i å sende beskjeder når jeg ikke sitter foran datamaskinen min. Det andre bruksområder, enn å fortelle hvilken farge man har på bokser-shortsen når man skifter i svømmehallen, som tiltrekker meg til Twitter. Hva med å bruke tjenesten til noe nyttig, feks å sende linker til gode artikkler eller kilder, eller kanskje informere

verden om en stor eller viktig hendelse (som jordskjelvet i Kina, eller for oss tekno-freaks – Steve Jobs Keynote hendelser)?

Man trenger selvsagt ikke å følge de menneskene som sender uviktige og kjedelige tweets, men det kan være vanskelig å sortere dem ut når man ofte legger til folk ganske ukritisk, for som vanlig så er det en skjult konkurranse om hvem som har flest (og de mest viktige) venner, ingen vits i å nekte for slik har det vært med de fleste sosiale nettverk og tjenester.

Her er del 2 av LisaNova’s Twitter-hore video:

[youtube]http://youtube.com/watch?v=CwGzdbLweUI[/youtube]

Uansett så er LisaNova, skaperen av denne videoen et morsomt geni, ta en titt på resten av hennes videoerYoutube, anbefales sterkt.

Hva er din rareste hendelse når du har brukt Twitter? Den kjedeligste meldingen du har fått noen gang?

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...