Facebook feirer 200 millioner medlemmer med veldedighet

  0
  853

  Det har lenge vært kjent at Facebook etter hvert ville passere 200-millionersmerket, og i dag, onsdag 8. april, ble det endelig offisielt.

  Etter Facebook passerte 150- og 175-millionersmerket var det mange som ventet det populære nettstedet ville passere 200-millionersmerket innen kort tid. Onsdag morgen var det endelig offisielt, og i en bloggpost skriver Mark Zuckerberg at Facebook vil feire bragden med en veldedighetsaksjon.

  — For å feire og støtte alle disse (200 millioner red. amn.) stemmene og deres potensiale til å forbedre verden, oppretter vi nå et rom på Facebook hvor folk kan fortelle sine historier om hvordan Facebook har hjulpet dem å beholde kontakten med sine gamle bekjente, skriver Zuckerberg i bloggposten.

  Videre kunne Zuckerberg fortelle at Facebook nå samarbeider med 16 forskjellige veldedighetsorganisasjoner. Ved hjelp av et gavesystem kan brukerne gi penger til veldedighet gjennom det populære nettsamfunnet.

  — Organisasjonen får mellom 90 og 95 prosent av gaven kostnad, etter adminstrative kostnader er trukket fra, fortsetter Facebook-gründeren.

  Til slutt røper Zuckerberg Facebooks store mål, nemlig å nå ut til alle verdens folk. – Det er fortsatt mange stemmer som ennå ikke blir hørt, skriver han.