Firefox 3 ferdig i løpet av Juni

Mozilla har akkurat bekreftet i et intervju med CNET at Firefox 3 vil bli ferdig i løpet av Juni. De siste betaversjonene av Firefox 3 har fått meget gode tilbakemeldinger over hele linja, spesielt Mac brukere skryter av en mye raskere nettleser i forhold til Firefox 2.

Fra intervjuet med Schroepfer:

«Vi er i en fase der vi gir tilleggene en sjanse til å oppdatere seg. Vi liker at Release Candidatene er ute en stund for å få mest mulig tilbakemeldinger. Flere Release candidates er også mulig», sier han. Når Firefox 2 ble sluppet så hadde tre RC sett dagens lys. «Vi er i bedre slag denne gangen, men det er ingen grunn til å påkynde dette», fortsatte han.

Personlig gleder jeg meg til at den endelige versjonen lanseres, Firefox har bestandig vært et godt valg, men nå vil det mest sannsynlig bli et soleklart valg for mange.

I intervjuet nevnes det at Firefox 3 vil være to til tre ganger raskere enn forrige versjon og nesten ti ganger raskere enn Internet Explorer 7. Men det antas at den fortsatt vil være noe tregere enn Apple’s Safari.

Mens du venter så kan du laste ned siste Release Kandidat fra Mozillas webområde.

[Les: CNET]

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...