Flash til iPhone bekreftet

Det skulle vel bare mangle, men det er en stor nyhet for iPhone-brukere – Adobe har bekreftet at de jobber med en versjon Flash for iPhone 3G. I en konferanse-telefon hvor Adobe CEO, Shantanu Narayen, skulle raportere Adobes inntekter i andre kvartal så ble denne nyheten sluppet til glede for veldig mange iPhone-brukere. Om dette kun er for iPhone og ikke iPod Touch er usikkert, men vi kan jo bare håpe at det ikke er slik.

Apple har i lang tid blokkert Adobe’s skrivebordsversjon fra å brukes til iPhone, grunnen til det skulle være at den store versjonen forkortet batteri-levetiden på telefonen.

Narayen sier: «Med respekt for iPhone og dens brukere så jobber vi nå med en egen versjon av Adobe Flash for den. Vi har en versjon som vriker på SDK-emulasjonen. Dette er fortsatt på datamaskinen, og du vet, vi må fortsette å flytte det fra et testmiljø til en iPhone og fortsette å jobbe for å få det til å virke som det skal. Vi er fornøyde med med den interne framgangen som vi har gjort til nå.»

Informasjon som har lekket sier at Apple har begynt utvikling av SproutCore, et Javascript rammeverk som gir en bemerkelsesverdi økning av fart på flash-innhold, når det brukes ved siden av en nyere versjon av Flash.

Relaterte artikler

Den kunstige intelligensens rolle: Hva kan vi vente oss i fremtiden?

Boom! Med ChatGPT ble en milepæl innen kunstig intelligens...

Hvordan endrer teknologien poker

I løpet av det siste tiåret har fremskritt innen...

Disse 5 fordelene med VPN-gaming

De fleste spillere tenker umiddelbart på sikkerhet når det...

Hva er Microsoft 365?

Microsoft har etablert seg til å bli ett av...

Alt du trenger å vite om solceller

Når lys skinner på en fotovoltaisk (PV) celle, kanskje...