FreewareGenius: Sjef når det gjelder freeware

2008-06-17_1102

Det begynner å bli en stund siden vi har tatt for oss både freeware og gode nettsteder i Teknonytt, så derfor vil jeg nå gi et meget godt tips for alle som er fans av gode programmer som er gratis (de fleste er vel glad i det?).

FreewareGenius er en genial nisje-blogg som flere ganger i uken anmelder freeware-programmer for Windows (noen ganger til andre plattformer, men for det meste Windows). Sidens motto er kanskje litt i overkant modig men vi liker det: «Some day all software will be free» – og hvem ønsker vel ikke det?

Slik forklarer siden selv hva den tilbyr:

FreewareGenius tilbyr originale anmeldelser av de beste gratisprogrammene, webtjenestene, og teknologirelatert innhold, med et fokus på kvalitet istedet for kvantitet.

Denne siden er kilde til flere andre blogger, selv om mange ikke innrømmer det, ja også Teknonytt. Jeg anbefaler sterkt å ta turen innom denne siden i løpet av din surfedag for å sjekke ut noen av de gratis-programmene de har anmeldt. Det kan hende du blir overrasket over hvor mange slike programmer du ikke visste om fra før.

Du finner siden på følgende adresse: www.freewaregenius.com

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...