Home Poster Google Chrome er godt likt blant mediene

Google Chrome er godt likt blant mediene

0

Utdrag fra forskjellige nettaviser og teknologitidninger. (Fotomontasje: Betamagasinet.no)

Googles nettleser som ble lansert i begynnelsen av uken har vært et populært emne for nettavisene. Og hva de har til felles er at alle har omtalt nettleseren positivt. Til tross for at nettleseren bare er i beta, er det overhodet ikke en dårlig nettleser.

Vi testet nettleseren tidligere i uken, det kan du lese her og her.

At Google Chrome er i beta er egentlig ikke noe som betyr noe som helst negativt hos Google. Et eksempel er Gmail som har vært i beta i siden dag én, men fungerer utmerket til tross. ITavisen har blant annet skrevet at Chrome allerede har passert Opera på listen over mest brukte nettlesere, og det på under en uke! Det er ingen tvil om at Google kommer til å jobbe seg høyt opp på denne listen, og kommer nok til å bli en konkurrent mot både Safari og Firefox.

De første dagene var det spesielt interesserte som lastet ned nettleseren. Dagen etter var det de interesserte som lastet ned Chrome, resten av uken var det blandingsmassen, og de neste ukene vil flere og flere vanlige brukere oppdage den. Takket været Googles kjente merkevare på nett er det nok færre som stiller seg skeptisk til, og den store klatreturen mot toppen starter for Google.