Google vil kjøpe Digg, igjen!

digg_casemod.jpg

Google er i følge rykter på vei til å kjøpe Digg.com, et kjent sosialt nettverk hvor brukerne legger inn saker de liker, og andre brukere stemmer på disse sakene slik at de mest populære topper listen. Norge har en Digg-klone med navnet Kudos.

Det er Kara Swisher som hevder dette, Kara er en kjent amerikansk teknologi-journalist og er blant annet produsent i et teknologi-talkshow med som heter ‘The D Conference’ i tillegg til å være redaktør i den kjente nettavisen ‘All Things Digital’ som også er en teknolog-internettside. Kara sier også at hennes kilder på akkurat dette er veldig pålitelige. Men har ikke vi hørt det der før? Det er nok best å vente til det er fakta og ikke rykter før man gjør seg opp noen meninger om det.

Google har også forsøkt å kjøpe Digg før også, men fikk da som svar at Digg ikke var interessert i å selge på det tidspunktet, man kan bare spekulere om det er riktig tidspunkt nå.

Uansett så mener og tror jeg at Digg mister sjarmen som blant annet Kevin Rose har gitt den med sitt engasjement når store selskaper som Google overtar. Stå på Kevin, hva med Diggnation hvis Google tar over?

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...