Gratis ransomware-beskyttelse fra Acronis

Med stigningen i ransomware infeksjoner på computere verden over er truslen om utpressing av løsepenger fra enkeltpersoner og firmaer steget markant. Ingen ønsker å miste deres data og hvis du arbeider hjemmefra kan du ikke tillate deg å bruke tid på å prøve å gjenopprette dine data eller betale for at en IT-ekspert ordner din computer.

En løsning på denne sikkerhetsutfordringen kan være Acronis Ransomware Protection.

Mange vil betale løsepengene for å sikre deres krypterede data hvis uhellet er ute. Men hvorfor ikke være i forkant, og så behøver det ikke å koste noe.

Acronis har lansert et gratis verktøy, Ransomware Protection, designet til å overvåke dine systemprosesser og advare hvis noe er mistenkelig. Hvis programmet finner noe som den anser for særdeles mistenkelig vil den blokkere og anmode deg om å bekrefte før det tillates at prosessen fortsetter.

 

Alt svakt mistenkelig vil bli markert for nærmere betraktning. Vi bemerket at Ransomware Protection markerte noen få systemprosesser, ut over våre verktøy til systemoppdatering, som kontrollerer installert software for oppdateringer. Du kan velge å ”ha tillit” til disse prosessene slik at de ikke blir markerte igjen i fremtiden.

Ransomware Protection innebefatter 5 GB gratis cloud-lagring forbundet med din eksisterende Acronis-konto hvis du allerede har et annet Acronis program installert. Dette er nyttig hvis du ønsker å lagre dine aller viktigste dokumenter og data, men ikke vil sette deg i stand til å sikkerhetskopiere hele ditt system, noe vi vil anbefale hvis du ønsker å gjenopprette din computer etter et ransomware angrep.

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...