Innred spillerommet med riktig utstyr

Spilling har blitt en stor del av hverdagen blant mange nordmenn, og det er ikke uten grunn. I mange år har man spilt forskjellige dataspill og konsollspill, så dette er ikke bare enda en ny trend. Spesielt de siste årene har det vært en eksplosiv vekst i data- og konsollspill der antallet av spillere har vokst betydelig. Hvis du også er en som bruker mye tid på å spille, så er det selvfølgelig viktig at alt ligger til rette for at du skal kunne konsentrere deg om å bli best mulig, uten å bli genert av forstyrrende elementer eller dårlig utstyr

Finn riktig stol først

En god stol er utrolig viktig, siden man tilbringer mange timer foran skjermen i den.  En vanlig kontorstol kan brukes i forbindelse med kortere spilleøkter, men i mange timers spill er det viktig at du ikke skader hele kroppen når du kommer ut av stolen. Det er her ordentlige spillestoler kommer inn i bildet. Slike stoler har ofte en egen nakkestøtte, bedre ryggstøtte og et bedre sete for å gjøre spillopplevelsen bedre. Samlet sett skal en slik stol gjerne forhindre ryggproblemer.

God belysning

Det er viktig at det ikke kun er skjermen som lyser opp rommet. God belysning fra bordlamper, vegglamper eller taklamper er alfa og omega for at man ikke blir sliten og trøtt i hodet, og lamper med godt design kan samtidig piffe opp innredningen på spillerommet. Ta for eksempel en nærmere kikk på det danske merket Vipp, og få den riktige belysningen på spillerommet med godt, dansk design.

Riktig tastatur, hodetelefoner og mus

Spilletastaturet er ofte et spørsmål om preferanser, men de har et spesielt konkurransefortrinn i spill. Et spilletastatur kan normalt skilles mellom et membrantastatur og et mekanisk tastatur. På de fleste arbeidsplasser brukes membrantastatur, mens spillere ofte foretrekker et mekanisk tastatur. Imidlertid er det også noe dyrere enn et membrantastatur, og dessuten kan det være stor forskjell mellom komforten og designen til de forskjellige tastaturene.

De aller fleste spillere setter pris på gode hodetelefoner for spilling. Komfort og lyd er vanligvis de to viktigste faktorene forbundet med slike hodetelefoner. Som med mange andre spilleenheter er det stor forskjell på hodetelefoner, det gledende både for komfort og lyd. Mange spillere velger også å bruke en mikrofon når de spiller, slik at de kan snakke med vennene sine og medspillerne samtidig. Her vil du også finne en stor forskjell mellom de beste og de mindre gode mikrofonene.

En spillemus vil som oftest være utstyrt med flere knapper, fartskontroll og bedre grep. Disse faktorene kan utgjøre en stor forskjell når det kommer til spill, da de kan være avgjørende for en seier eller nederlag. En spillemus kan også ofte finnes i mange forskjellige design, så det er gode muligheter til å finne en som passer deg og din stil.

Ved å finne riktig spilleutstyr blir spilleopplevelsen desto bedre, og derfor anbefales det alltid å kjøpe godt utstyr – spesielt når det spilles mange timer hver dag.

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...