Joost på iPhone

Joost har nå kommet i AppStore og tillatter å streame diverse filmer, tv-serier og musikkvideoer via WiFi. Programmet er gratis, og tar bare 0,5 mb plass. Når du har startet programmet kan du bla gjennom videoer, se mest populære, søke og bla gjennom etter forskjellige kategorier.

Vi har testet det ut, og det ser veldig bra. Lastingen av klipp via WiFi går raskt, og selve videospilleren er enkel og fin. Den er annerledes fra Apples egen videoplayer, men du kjenner fort igjen at knappene har lik plassering og funksjon.

Joost fungerer fint sammen med iPhone. Vi anbefaler å bruke Joost sammen med WiFi, streaming av en del  video over 3G eller Edge er noe du vil angre på når mobilregningen kommer (med mindre du har telefonabbonoment med en del gratis datatrafikk). En negativ faktor vi kom over under testing er at vi ikke får opp klokken oppe på skjermen, og dermed heller ikke om vi er tilkoblet WiFi eller 3G. Det er jo greit å sjekke om man er tilkoblet WiFi eller ikke, og skulle WiFi´en falle ut og man ikke er klar over det, blir det ikke lenger gratis underholdning.

Joost til iPhone er etter vår mening verdt å prøve ut, og siden det er gratis er det heller ikke særlig mye å tape på det.

Programmet kan lastes ned herfra: iTunes link

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...