Enklere torrentsøk finner du ikke!

Usniff.com er et torrentsøk som i seg selv ikke inneholder en eneste torrent-fil. Den lar deg søke gjennom diverse andre torrent-trackere samtidig. Forløpig søker den gjennom The Piratebay, Mininova, BitTorrent og IsoHunt. Vi skal ikke se bort fra at det kommer flere sider etterhvert.

usniff_engines-search.pngSiden er lett forståelig og det er enkelt å søke. Designet er simpelt og stilig, og helheten sier tydelig fra at det er en Web 2.0-applikasjon med flotte effekter. Grunnen bak siden er nok at det ofte tar litt tid å søke gjennom fire torrentsider, og det tar iallefall kortere tid å bare bruke en søkemotor!

Treffene kan også sorteres rett fra Usniff, ved å trykke på «Date», «Seeds», «Engine», osv. Og hvis ditt første søkeord ga for mange treff, kan du faktisk søke i treffene. Rett og slett genialt, i tillegg til at det fungerer! På bildet nedenfor søkte jeg først på Mac i det røde feltet, og brukte det hvite feltet til å søke i søkene med ordet Adobe.

usniff_search.png

Måten søkeresultatene fungerer på er at når du klikker på torrentfilen blir du sendt direkte til filens nedlastningtracker. Dermed får man lest eventuelle kommentaren på torrenten, og annen nyttig informasjon om filen. Usniff.com er en flott tjeneste og ikke minst tidssparende og kommer bare til å bli bedre og bedre etterhvert som det blir lagt til flere torrenttrackere.

EDIT (18. aug, 21:48): Ser nå at det allerede har kommet en ekstra side, Monova.

Her kan du selv teste ut torrent-søket: usniff.com

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...