Mac- og Linux-brukere har klaget; nå er det løst

  0
  745

  Vårt team jobber konstant med å finpusse våre design, slik at brukerne slipper å irritere seg over feil og mangler. Siden Bitnett åpnet, for ca. to uker siden, har vi mottatt klager fra Mac- og Linux-brukere som har lagt merke til at den blå linjen over sakene på bitnett.no har vært skjev, noe vi endelig har fikset.

  Ikke et problem i Windows

  Fordi problemet ikke har eksistert i Windows, har det vært vanskelig for oss i redaksjonen rette opp i det. Redningen var Safari for Windows som ga det samme resultatet.

  Gjør oss oppmerksomme på bugs

  Vi er takknemlige for all responsen vi har fått de siste tre-fire ukene fra våre lesere, etter vi lanserte våre nye design på Betamagasinet, Teknonytt og Bitnett.no. Vet du om bugs i enten Firefox, Internet Explorer (7 eller nyere, vi gidder ikke bruke tid på IE 6), Safari, Opera eller andre nettlesere, vennligst gjør oss oppmerksomme på dem. Enten i kommentarfeltet eller via mail.

  Hjemmeside på kommentarer

  Betamagasinet har ikke tillatt brukerne å legge fra seg hjemmeside på kommentarene, noe vi har innsett at er dumt. Dette vil vi tillate fra og med mandag. Teknonytt tillater allerede dette.

  — Bitnett-redaksjonene.