MediaMingle: Gratis Bilder – veldig lettvint

photoshop_resources.png

Om du driver med webdesign, grafikk, vanlig foto, blogging eller om du rett og slett interesserer deg for bilder, illustrasjonsbilder og clip-art, så har du helt sikkert vært borte i samme problem som undertegnede, det er ofte vanskelig å finne gode bilder på nettet. Ihvertfall hvis man ikke er interessert i å betale i store summer for dem, og uansett om man er villig til å betale for bildene så er de som oftest fortsatt vanskelig å finne.

Det finnes flere nettsteder som tilbyr bilder og clip-art både for penger og gratis på nettet, men jeg har fortsatt til gode å finne det perfekte stedet hvor det er enkelt å finne de gode bildene samtidig som det er lett å laste dem ned, helst uten ett stygt vannmerke med reklame for ett eller annet jalla nettsted også.

Men idag fant jeg noe jeg til nå synes er et tilnærmet perfekt nettsted for slikt, MediaMingle heter nettstedet. Man kan søke etter bilder og grafikk og filtrere hvilken størrelse man vil ha på bildet der. Finner man et bilde man vil bruke, noe man som oftest gjør, så er det gjort veldig enkelt å laste dem ned (ja jeg vet at det ikke er noen sak å gjøre det ellers eller), man trykker bare på en download-knapp ved siden av bildet man ønsker, og vips så er bildet på din harddisk klar for å brukes til ditt formål.

Dette er et nettsted jeg anbefaler alle som driver med en eller annen form for grafikk i Photoshop eller et annet program, webdesignere, bloggere og alle andre som har behov for bilder gratis en gang i blant. Lykke til!

Nettadresse:  www.mediamingle.com/ 

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...