Home Poster Microsoft og HCL går sammen for å levere den billigste Windows-baserte Bærbare datamaskinen

Microsoft og HCL går sammen for å levere den billigste Windows-baserte Bærbare datamaskinen

0

Den bærbare datamaskinen vil bli lansert som en del av HCL’s MiLeap merke av HCL Laptop’er. Laptop’ens operativsystem kommer til å være Windows XP Home, og selve enhetens vil veie mindre enn 1 kg og ha en 7 tommer stor TFT LCD touchscreen skjerm.

88471_mileap_600x600.jpg

Skjermen kommer til å være roterbar og ved å bruke dette kan man forvandle den til en tablet-pc. Som sagt vil skjermen være en touchscreen-skjerm som reagerer på en medfølgende penn, det vil også bli installert et håndskrift-gjennkjennings program slik at man kan håndskrive notater.Hele systemet vil bli holdt igang ved hjelp av en Intel ULV prosessor med Intel’s 945 GU Express chipset.

Andre viktige ting å nevne om denne nette gadgetten er at den har et 1,3MP kamera, 1GB med DDR2 Minne, En innebygd touchpoad, to museknapper, scroll, piltaster, dedikerte knapper til bl.a. Windows Mediaplayer, høytalere, WiFi, Ethernet og et tastatur i full størrelse.

Dette virker å være en råtass med en rå pris, og da mener jeg ikke rå som i dyrt, neida den skal gå for rundt 425 dollar (rundt 2500 NKR) .

Da er det bare å håpe på at lille Norge noen sinne får se denne i butikkhyllene da, hvis ikke så har vi heldigvis internett til å redde oss, for en slik en vil jeg ha.

[kilde: techtree]