Minefield: Framtidens superraske Firefox – Prøv selv

Hva sier du til muligheten til å teste den soleklart raskeste nettleseren som er å finne for øyeblikket? For jeg skal nå vise dere hvordan dere kan få et glimt inn i framtiden til Firefox, les videre.

For idag så skal jeg vise dere en veldig interessant, ny nettleser som laster nettsider i en fart som du garantert ikke har sett før – Minefield. Og for å gjøre en lang historie kort så er det Mozilla som er skaperen av denne nettleseren, faktisk så er dette et glimt inn i framtiden til Firefox.

Tidlig testversjon av Firefox

For Minefield er en tidlig testmodell av den neste versjonen av Firefox, en tidlig Alpha-versjon med andre ord. Dette gjør den selvfølgelig ikke så stabil som du er vant til, men jeg skrøt ikke av muligheten til å bruke den mest stabile nettleseren på markedet i dag, jeg ville kun gi dere muligheten til å få et skikkelig glimt inn i framtiden til Firefox, noe man helt klart får med Minefield. Og som jeg allerede har gjenntatt et par ganger nå – framtiden er veldig rask!

Ingen over, ingen ved siden når det gjelder fart

Hvor rask? Noen påstår at den er den raskeste nettleseren man kan finne for øyeblikket, og når det gjelder javascript-motoren så blir Google Chrome en pygmé i forhold.

Det er mulig for deg å laste ned denne nettleseren til Mac, Linux og Windows, men husk – dette er alpha-kode. Hvis du ikke er av typen som godtar noen få stabilitetsproblemer, eller at noen av dine favoritt-tillegg til Firefox ikke fungerer, da er ikke dette noe for deg. Men skulle du være av den nysgjerrige typen som liker å få et glimt inn i framtiden – last ned en versjon til din plattform nå.

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...