Nokia Maps 2.0 offisielt lansert

Da er endelig Nokia Maps 2.0 offisielt lansert. Nokia Maps 2.0 er et utmerket program laget spesielt for S-60 Mobiltelefoner, som inkluderer alle i N-serien og E-serien samt noen av av de beste i 6000-serien.

Nokia Maps 2.0 vil gi brukere tilgang til gratis nedlastbare kart over ca 200 land. Det har gate-til-gate og by-til-by ruter, forskjellige perspektiver i forskjellige kart og kan til og med gi deg noen multimedia by-guider som er ledig for brukere som velger å oppgradere til en premiumkonto.

I tillegg til dette har Nokia Maps 2.0 også kart-navigasjon som er fotgjenger-vennlig, en stemmebasert sving for sving guide, og det kan også hjelpe deg å komme bort fra travle gater. Den siste nevnte funksjonen er ikke bekreftet å virke i Norge, det virket ihvertfall ikke da undertegnede brukte 2.0 Beta versjonen.

Nokia har endelig forstått at det kan lønne seg å gi brukerne en pc-basert kartdata-nedlaster som lagrer på minnekortet istedet for bare å gi oss muligheten til å laste ned med WiFi når vi er på farten. Alt i alt så må jeg si at jeg var veldig fornøyd under beta-testingen av dette programmet, og jeg tviler på at den endelige versjonen vil være noe dårligere.

Du kan laste ned Nokia Maps 2.0 her:

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...