Nokia annonserer N85 med N-Gage programvare

    0

    Nokia annonserte idag at deres nye modell Nokia N85 vil bli lansert i løpet av oktober måned. Den nye modellen vil inneholde en 2.6″ OLED-skjerm, med QVGA-oppløsning, eller 240×320 piksler med en fargedybde på 16 millioner.

    Videre har den N-Gage-programvare installert, med 10 forhåndsinnstallerte spilldemoer. N85 vil kjøre Symbian S60 3rd, som kort oppsummert vil si at den vil være en fullblods smarttelefon.

    HSDPA er også ombord, sammen med WiFi og Bluetooth. Som mange av Nokias telefoner har GPS med Nokia Maps 2.0 også funnet veien inn i N85, sammen med FM-sender og direkte kontakt til Nokia Music Store. Batteriet er ingenting å si på, og her lover Nokia 28 timer med musikkavspilling før batteriet takker for seg. På hardwarefronten finner vi en utgang for 3,5mm minijack, dedikerte N-Gage knapper for spilling, og ett 8GB minnekort. Til slutt finner vi ett fem megapiksel kamera med Carl Zeiss-optikk, LED-blits og geotagging-funksjonalitet, samt tre måneders integrert lisens på stemmestyrt navigasjon.

    N85 skal være ute i Norske butikker iløpet av oktober, og prisen vil ligge på 450 euro, eller 3600kr før skatter og avgifter. Så vi kan vente oss en pris på nærmere 4000kr.