Nye BetaMagasinet!

  0

  De fleste endringer som foretas gjøres i stillhet. Slike endringer gjøres hele tiden, og få legger merke til dem. Men denne gangen er jeg rimelig sikker på at de fleste har fått meg seg at siden har fått et helt nytt utseende! Derfor må vi også forklare dette. De siste dagene har vært hektiste, grunnet lanseringen av det nye designet — derfor har det også blitt publisert lite poster. Beklager dette.

  Personlig har jeg alltid foretrukket å lese hvitt på svart — overfor svart på hvitt. Derfor tok vi dette i egne hender og gjorde hele siden mørk, med lys skrift i kontrast. Vi er fullstendig klar over at en del av dere ikke er enige i dette, men vi håper siden er «lesbar» likevel.

  I løpet av uken vil vi lansere et forum, og ja, vi er klar over at veven er stappfull av diskusjonsforum allerede, men siden vi satser på andre temaer enn våre konkurrenter, tenkte vi et forum kanskje kunne være tingen. Vi understreker at dette kun vil være et prosjekt; hvis få — eller ingen — registrerer seg vil vi fjerne det i løpet av kort tid. Vi vil skape et betacommunity, med teknologi-interesserte og alle andre som ønsker å registrere seg. Vi i staben vil gjerne bli kjent med leserne.

  Når det gjelder designet er det fortsatt noen bugs, og det er vi fullstendig klare over. De vil bli fikset på løpende bånd — forhåpentligvis. (Bl.a. TechNett-menyen vil snart være på plass)

  Til slutt vil vi runde av med å stille spørsmålet: Liker dere det nye designet? Vi har prøvd å være litt designspirer denne gangen, derfor har vi også brukt litt utradisjonelle farger, hvis noen skulle kommentere det.

  Oppdatering 04/06: Ny logo (vi kom fram til at den forrige ble for eventyr-aktig), dessuten har vi ordnet en rekke bugs. Vær snill å rapportere hvis du finner feil.

  — redaksjonen.