Photoshop Express oppdatert

photoshop-express.png

Photoshop Express er en Photoshop-lettvekter gratis på nett (enn så lenge). Den har vært tilgjengelig en stund og det er sikkert mange av dere som har vært borti den tidligere. Uansett, nå er den blitt oppdatert til beta 4 og har fått et par nye funksjoner.

Opplastning av bilder skal være en av funksjonene som skal være forbedret i den nye betaen. Du installerer et program kalt Photoshop Express Uploader, som blant annet krever Air-applikasjonen til Adobe. Ved hjelp av Photoshop Express Uploader skal det være mulig å dra bilder fra mapper samt andre applikasjoner rett til Photoshop Express.

En annen fin funksjon er muligheten til å kunne legge til musikk på bildefremvisninger. Dette gjør fremvisningene dine mer livlig og ofte litt mer stilfulle. Det er ikke mulig å laste opp egne musikkfiler — kun bruk en av Adobes 10 egne sanger er tillatt.

Redigert noen mesterverk til å bli «Årets bilde»? Da er det greit å ha muligheten til å kunne printe det, og den muligheten har også dukket opp under denne oppdateringen.

photoshop-express2.png

Hvis du blar gjennom andre brukeres offentlige album og du kommer over et stilig bilde, finnes nå funksjon som lar deg laste det ned. Har du lyst på ny bakgrunn er det nok ikke vanskelig å grave fram noe stilig blant de mange albumene.

Til slutt er det mulig å laste opp bilder rettt fra digitalkamera med Eye-Fi Card og å skalere bildene i Photoshop Express. Enten bestemme størrelsen selv, eller velge for mobiltelefon, web, email og så videre.

Tjenesten Photoshop Express finner du her (krever relativt rask internettoppkobling).

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...