Re: Lett 14-tommer i karbonfiber

Lenovo har lange hatt fine PC’er, men jeg klarer aldri å venne meg til tastaturet. Fortsatt er Fn og Venstre Ctrl-tasten plassert på en måte som blir feil for meg. Hadde de byttet om på de to tastene, kunne jeg har tatt den med i vurderingen. Vi har en Lenovo N500 hjemme der vi må bruke Fn-tasten for Home og End, som irriterer meg hver gang jeg bruker Word til lengre dokumenter, så Lenovo gjør ting med tastaturet på flere modeller som jeg ikke klarer å venne meg til.

Relaterte artikler

Hvordan endrer teknologien poker

I løpet av det siste tiåret har fremskritt innen...

Disse 5 fordelene med VPN-gaming

De fleste spillere tenker umiddelbart på sikkerhet når det...

Hva er Microsoft 365?

Microsoft har etablert seg til å bli ett av...

Alt du trenger å vite om solceller

Når lys skinner på en fotovoltaisk (PV) celle, kanskje...

Hva er dataspill?

De aller fleste av oss har et forhold til...