Re: Lett 14-tommer i karbonfiber

Lenovo har lange hatt fine PC’er, men jeg klarer aldri å venne meg til tastaturet. Fortsatt er Fn og Venstre Ctrl-tasten plassert på en måte som blir feil for meg. Hadde de byttet om på de to tastene, kunne jeg har tatt den med i vurderingen. Vi har en Lenovo N500 hjemme der vi må bruke Fn-tasten for Home og End, som irriterer meg hver gang jeg bruker Word til lengre dokumenter, så Lenovo gjør ting med tastaturet på flere modeller som jeg ikke klarer å venne meg til.

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...