Re: Lett 14-tommer i karbonfiber

Lenovo har lange hatt fine PC’er, men jeg klarer aldri å venne meg til tastaturet. Fortsatt er Fn og Venstre Ctrl-tasten plassert på en måte som blir feil for meg. Hadde de byttet om på de to tastene, kunne jeg har tatt den med i vurderingen. Vi har en Lenovo N500 hjemme der vi må bruke Fn-tasten for Home og End, som irriterer meg hver gang jeg bruker Word til lengre dokumenter, så Lenovo gjør ting med tastaturet på flere modeller som jeg ikke klarer å venne meg til.

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...