Skjulte meldinger og snedige bugs i Windows

  0

  Tro det eller ei, men det finnes faktisk kryptiske og mystiske meldinger i Microsofts programvare og operativsystem, noe du skal få se i denne artikkelen. Det finnes flere slike i Windows og Microsoft Word blant annet, og selv om det er interessant hvorfor disse har blitt lagt i koden til Microsofts produkter, så er det enda mer interessant hvordan folk har funnet disse uten noen slags hjelp fra MS. Faktisk så nekter Microsoft på at de vet hvorfor og hvordan disse har blitt til.

  Vi starter med en merkelig sak i Windows XP og Notepad, jeg vet ikke om dette virker på en norsk versjon, men det håper jeg noen kan bekrefte for meg da jeg kun har en engelsk versjon av Windows XP. OK, gjør følgende:

  1. Åpne Notisblokk/Notepad
  2. Skriv følgende i et nytt dokument: bush hid the facts
  3. Lagre notatet og lukk notisblokk
  4. Åpne notatet på nytt igjen og se hvordan det har blitt

  Lurer på om dette er en skjult melding som viser hva en av Microsofts ansatte mener om Bush.

  Det neste trikset skal du utføre i Microsoft Word, nå skal vi gjøre noe som kan forbindes til 9/11-terrorangrepene. Det ene flyet som myndighetene i USA hevder at ble styrtet i WTC hadde serienummeret Q33NYC, i ettertid har det blitt hevdet at det aldri har eksistert et fly med dette serienummeret:

  1. La oss derfor åpne MS Word og skrive inn navnet eller serienummeret på flyet, skriv Q33NYC
  2. Marker det du har skrevet og øk skriftstørrelsen til 36
  3. Skift til følgende font: Wingdings

  Du skjønner hva jeg mener når du har sett det, creepy!

  Nå skal vi bevege oss litt bort fra konspirasjonsteorier og politiske budskap, vi skal nemlig se på en bug i Windows (virker også på Windows Vista). Prøv å lag en ny mappe som heter «Con«, det går bare ikke. Hvorfor vet ikke engang Gates selv etter hva jeg har hørt.

  Et annet lite triks som ikke gjør noe nødvendig i MS Word er å skrive følgende: =rand(200,99)
  Kult ikke sant? Men noen mening i dette trikset fant du vel ikke, eller gjorde du?

  Jeg er helt sikker på at det finnes flere slike morsomme bugs og triks man kan utføre på Windows eller et annet operativsystem, hvis du vet om noen så del dem gjerne i kommentarfeltet.