Slik kan fremtidens teknologi bli finansiert

Teknologien har utviklet seg i et enormt tempo. Bare over det siste tiåret har den skutt fart opp i været. Dette står i stil med Moore`s Law som argumenterer for at teknologien vil utvikle seg eksponentielt. Der det tok et par hundre år mellom den industrielle revolusjonen og dataalderen, så kan de neste store innovasjonene fort vise seg å være rett rundt hjørnet – da til tross for at det for de fleste kan føles som om vi akkurat bevegde oss inn i denne nye tidsalderen.

Mye av grunnlaget for de teknologiske utviklingene vi ser i dag har grobunn i den tilgjengeligheten privatpersoner har i dag. En trenger ikke lenger å jobbe for massive konserner for å ha tilgang på de ressursene som tillater innovasjon. Blokkjedeteknologi, og da kanskje spesielt kryptovalutaen Bitcoin, er et perfekt eksempel på akkurat dette. Her var det faktisk en privatperson som startet opp det hele, selv om vi ikke akkurat vet eksakt hvem dette var.

Privatpersoner trenger kapital for innovasjon

Den kanskje aller største blokaden til at privatpersoner skal komme opp med slike ideer som blokkjedeteknologi er den manglende tilgjengeligheten til finansiering. Dersom en for eksempel går i banken og søker om finansiering for et slikt prosjekt, så vil en neppe møte mye forståelse. En bankansatt vil neppe forstå ideen din, da den er for avansert for dem, og dessuten vil de nok se mer nedside enn oppside med et slikt risikoprosjekt.

Det er her et forbrukslån er et mye bedre alternativ. Denne typen lån lar deg nemlig som privatperson låne uten å forklare i dybden hva det er du skal bruke pengene på. Faktisk trenger du ikke dele en eneste ide! Det er selv opp til deg hva du benytter pengene til, og dermed kan du til og med endre helt på din ide. Du tilbys med andre ord en mye høyere grad av fleksibilitet ved et slikt lån. Aller viktigst er det dog at du får tilgang på den kapitalen du så sårt trenger, og ikke minst samfunnets progresjon som avhenger av teknologihoder slik som deg selv.

Finansier din drøm i dag

Å ta opp et lån for å finansiere sine ideer innenfor teknologiske innovasjoner kan være både spennende og skummelt. De fleste lener nok heller mot sistnevnte, og vil argumentere for at risikoen er for stor. Allikevel må en huske på at kloke hoder slik som Bill Gates og Steve Jobs ikke nådde sine mål uten å ta risiko. De var kanskje verdens fremste innenfor sine felt, men få stolte nok på deres ideer da de var langt forut sin tid. Allikevel lyktes disse legendene nettopp fordi de turte å ta en risiko.

Livet byr på mange gode muligheter, og dersom du har en teknologisk innovasjon i gjære, så er du heldig. Da er det på tide å finansiere din drøm, slik at du kan oppnå det du ønsker her i livet. La frykten slippe tak, og finansier det som fort kan bli den neste store snakkisen i samfunnet!

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...