Spam-dømt rømte, kort tid etter ble han funnet død

  0
  1251

  For kort tid siden skrev vi om mannen som ble dømt for å sende ut spam-mail til 1,2 millioner AOL-abonnenter. I USA er det nemlig strenge straffer på lur hvis du skulle være så uheldig å sende ut spam-mail til — la oss ikke være urealistiske — noen hundretusen, eller kanskje millioner.

  Dette tilfellet er dog litt annerledes — og utvilsomt bisarrt. Denne spam-dømte personen klarte nemlig å rømme fra fengselet han sonet i, og kort tid etterpå ble han — tro det eller ei — funnet død i en selvmordsscene.

  For all del, dette er vel ikke artig i den forstand at vi ler av det, men det er en viss ironi i det hele.

  Mannen eide tidligere et selskap som sendte ut tusenvis av spam-mail hver eneste dag, og ifølge BetaNews hadde han heller ikke betalt skatt på tre og en halv millioner amerikanske dollar han hadde tjent i løpet av en periode.

  Hans tre år gamle sønn og hans kone skal angivelig ha blitt drept av «spam-kongen», før han skjøt seg selv. Et annet barn skal ha blitt skadet i det han skjøt rundt seg med et våpen, som etterpå skulle vise seg å bli fatalt for gjerningsmannen.

  Ja-ja, spam er irriterende det, men dette er kanskje litt drøyt? Klart, om straffen fikk ham til å gjøre dette, vet vi jo ikke. Kanskje var han rett og slett gal.