Array

Spam-dømt rømte, kort tid etter ble han funnet død

For kort tid siden skrev vi om mannen som ble dømt for å sende ut spam-mail til 1,2 millioner AOL-abonnenter. I USA er det nemlig strenge straffer på lur hvis du skulle være så uheldig å sende ut spam-mail til — la oss ikke være urealistiske — noen hundretusen, eller kanskje millioner.

Dette tilfellet er dog litt annerledes — og utvilsomt bisarrt. Denne spam-dømte personen klarte nemlig å rømme fra fengselet han sonet i, og kort tid etterpå ble han — tro det eller ei — funnet død i en selvmordsscene.

For all del, dette er vel ikke artig i den forstand at vi ler av det, men det er en viss ironi i det hele.

Mannen eide tidligere et selskap som sendte ut tusenvis av spam-mail hver eneste dag, og ifølge BetaNews hadde han heller ikke betalt skatt på tre og en halv millioner amerikanske dollar han hadde tjent i løpet av en periode.

Hans tre år gamle sønn og hans kone skal angivelig ha blitt drept av «spam-kongen», før han skjøt seg selv. Et annet barn skal ha blitt skadet i det han skjøt rundt seg med et våpen, som etterpå skulle vise seg å bli fatalt for gjerningsmannen.

Ja-ja, spam er irriterende det, men dette er kanskje litt drøyt? Klart, om straffen fikk ham til å gjøre dette, vet vi jo ikke. Kanskje var han rett og slett gal.

Relaterte artikler

Hvordan endrer teknologien poker

I løpet av det siste tiåret har fremskritt innen...

Disse 5 fordelene med VPN-gaming

De fleste spillere tenker umiddelbart på sikkerhet når det...

Hva er Microsoft 365?

Microsoft har etablert seg til å bli ett av...

Alt du trenger å vite om solceller

Når lys skinner på en fotovoltaisk (PV) celle, kanskje...

Hva er dataspill?

De aller fleste av oss har et forhold til...