Talkmore Bedrift

Det å finne det riktige mobilabonnementet er noe som på sikt kan spare deg mye penger. Og dette er ikke bare noe som gjelder når det kommer til det private telefonabonnementet ditt – det er nemlig spesielt sant når det kommer til mobilabonnement for bedrift, fordi det rett og slett ofte er mange abonnementer som skal betales for. Når man skal ha mobilabonnement til bedrift får man derfor mulighet til å også få noen avtaler som man kanskje ikke får som privat. Et av de gode alternativene er Talkmore Bedrift, som kan gi hele bedriften din lave priser og ikke minst full Telenor-dekning.

Grunnleggende fordeler ved å velge Talkmore Bedrift

Det er mange fordeler ved å velge at abonnement fra Talkmore Bedrift, og her får du en oversikt over noen av dem, slik at du lettere kan ta stilling til de forskjellige aspektene og finne ut av om dette er det riktige for deg.

  • Full Telenor-dekning. Dette er en garanti for at du får noe av den aller beste dekningen. Dette gir deg dekning både hjemme og på tur og er rett og slett et abonnement med dekning i verdensklasse.
  • Unike abonnement. Dette er noe som gir deg mulighet til å velge abonnement etter behov. Ingen bruker mobilen sin likt, og forskjellige behov burde ha mulighet for forskjellige løsninger. Her får du akkurat det, sånn at du kan skreddersy både mengde av data, innstillinger og ikke minst unike tjenester basert på hva de enkelte behovene er.
  • Talkmore-fordeler til alle med abonnement. Dette er noe som kan være gagnlig når det kommer til hvordan de ansatte kan bruke mobilen sin, og gir deg som bedriftskunde muligheten til å gi de ansatte 1000 kr (hver!) i rabatt på ny mobil, strøm til faste, lave priser og mange, mange andre fordeler.

Supplerende fordeler

Fordelene nevnt over er helt klart på listen fordi det er noen av de helt grunnleggende faktorene når det kommer til å velge et bra abonnement til bedriften sin. Men det er langt fra de eneste fordelene ved å velge Talkmore bedrift. Her får du en liste over noen av de supplerende fordelene du får som kunde når du velger dette abonnementet:

  • Best i test! Talkmore har de aller mest fornøyde kundene på sjette året på rad. Det sier ikke akkurat lite.
  • Data Rollover. En fordel som gir deg muligheten for å bruke ubrukt data måneden etter. Utrolig stor fordel hvis man har et varierende behov for data i løpet av året.
  • Fri tale, MMS og SMS. Med dette abonnementet får du et ubegrenset antall meldinger og minutters taletid.
  • Fri roaming i Europa. Dette er noe som er utrolig gunstig, særlig hvis man for eksempel samarbeider med bedrifter i utlandet, eller av andre grunner reiser rundt i Europa i forbindelse med jobb. Dette er noe som sparer deg penger som bedrift på både kort og lang sikt.
  • SMS-varsel før du bruker opp kvoten din. Hvis du har lyst til å bare lene deg tilbake og slappe av uten å bekymre seg for mobilbruken din, kan du gjøre det. Her får du nemlig et varsel før du har brukt opp kvoten din.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...
Forrige artikkel
Neste artikkel