Talkmore Familie

Når man er en familie, er det mange fordeler man kan få hvis man samler alle abonnementene sine ett sted og Talkmore Familie er et helt glimrende eksempel på akkurat dette. Her får man garantert Telenor-dekning både når man er hjemme og på hytta, man deler data og i tillegge er det lavere priser til de aller minste i familien. Det kan derfor spare dere penger på både kort og lang sikt. I denne artikkelen skal vi se litt nærmere på hva som er fordelene ved å velge Talkmore Familie, slik at dere kan ta bedre stilling til om dette er det riktige valget for dere. Med priser helt ned til 199 kr er det noe for alle behov.

Her er noen av fordelene ved å velge Talkmore Familie

Det å velge mobilabonnement er noe som kan være ganske overveldende. Det finnes mange muligheter på markedet, og det kan være vanskelig å finne det riktige abonnementet blant jungelen av forskjellige muligheter. Derfor får du her en liste over noen av fordelene, slik at det blir enklere å danne seg et overblikk over om dette er det beste valget for dere.

  • Alltid full Telenordekning. Uansett om dere er på hytta eller hjemme, har dere alltid full Telenordekning. Dette er den beste dekningen i Norge, og gir dere nett stort sett alle steder. Med denne dekningen har hele flokken mulighet til å bruke nettet nesten uansett hvor dere er.
  • Perfekt løsning for ungene. En fordel som man kanskje ikke har tenkt over når man skal velge abonnement er muligheten for barnemodus. Noen steder skal man betale ekstra for dette, men hos Talkmore Familie er barnemodus inkludert i prisen, noe som ikke bare er en fin, økonomisk fordel, men er også moe som gir økt trygghet i en travel hverdag.
  • Fleksibel datadeling. Dette er noe som er en storfordel når man er familie. Dette gir dere nemlig muligheten til å virkelig skreddersy databruken etter hvem som har det største behovet. Den som er eieren av abonnementet kan nemlig fordele data etter behov, noe som sørger for av ingen har verken for mye eller for lite data i forhold til det de har behov for.
  • Barnerabatt og gode priser for hele familien. Talkmore har alltid gode priser, men med et familieabonnement får du enda bedre priser for de under 18 år, i tillegg til at abonnementet blir billigere per porsjon når man er flere. Så jo flere i familien som er med i abonnementet, jo billigere blir det.
  • Enkel betaling! Det å slippe å betale regninger i nettbanken er noe som mange ser på som en bonus, og med Talkmore Familie har du muligheten til å betale med Vipps.
  • Data rollover. Dette er en fordel som virkelig er gagnlig for hele familien. For det å kunne ta med seg ubrukt data inn i neste måned gjør at dere aldri betaler for noe dere ikke bruker, og dataen kan alltid fordeles på den i familien som har behov, sånn at alle alltid har nok.

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...