Teknologi kan forbedre kundeservice

Vi tenker ofte på kundeservice som noe organisk, personlig og menneskelig, men det behøver faktisk ikke nødvendigvis å være sånn man oppnår de beste resultatene. Faktisk kan teknologi være den utløsende faktoren som kan gi bedre kundeservice.  

Hva er god kundeservice?

For hva er egentlig god kundeservice? God kundeservice er noe som man ikke nødvendigvis kan sette helt fingeren på, men gjerne flere faktorer som utgjør en samlet god kundeopplevelse. Det kan være når man går inn i en butikk, eller når man besøker en bedrift eller butikk på nettet.

I sistnevnte tilfelle, er det mange som synes det er vanskelig å navigere i kundeservice-feltet, nettopp fordi vi har en klar tendens til å tenke på kundeservice som noe personlig. Men det kan også handle om tilgjengelighet. Tilgjengelighet er nemlig en svært viktig faktor når det kommer til god kundeservice. Du har kanskje prøvd å være kunde selv hos en butikk, der du opplever et problem eller har et spørsmål, men du får ikke svar.

Det er dessverre sånn at mange verken har tid eller ressurser til å være konstant tilgjengelige For å sørge for at man er så tilgjengelig som mulig. Med smart teknologi kan man dog løse dette problemet. Med chatbot norge, kan du få en løsning som gjør at du kan være tilgjengelig for kunder, og svare på spørsmål selv om du ikke selv er til stede. Så kan du alltid gi god service takket være smart og innovativ teknologi. Det er nemlig svært viktig å sørge for at man er tilgjengelig for kunder, så de føler at de får svar på det de lurer på. Det er også viktig at man kan svare raskt. Det kan man score mange poeng på når det kommer til anmeldelser.

Få bedre anmeldelser online

Kundeservice online er ekstremt viktig, ikke bare for å sikre at kunder har en god opplevelse, som de kan dele videre, men også for å sikre at man beholder sitt gode navn og rykte. Et godt omdømme kan nemlig raseres ved at man får dårlige anmeldelser online, så dette er noe man bør unngå for enhver pris. En dårlig anmeldelse kan så tvil hos potensielle kunder som har lyst til å handle hos deg eller benytte seg av den service du tilbyr.

Og det skal mindre til for å få en dårlig anmeldelse, enn man kanskje tror. Man kan jo som kjent ikke gjøre alle til lags, men det er allikevel utrolig viktig hvordan man håndterer problemer. Hvis du aktivt holder øye med sider som Trustpilot, hvor det kommer anmeldelser, så kan du faktisk gjenopprette et dårlig inntrykk ved å gå en misfornøyd kunde i møte med dialog og svare på kommentarer på en løsningsorientert måte, for å løse eventuelle problemer.

Dette er noe du kan komme langt med. Husk å håndtere alle situasjoner som oppstår og gjør det lille ekstra, så du kan avverge en dårlig opplevelse for kunden, eller i verste fall snu den. Teknologi som gir økt tilgjengelighet, er noe som kan løse mange problemer og forhindre dem i å oppstå i utgangspunktet.

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...