TeknoNytt gir bort EverNote Beta invitasjoner

Jeg har nettopp begynt å bruke et verktøy med navnet Evernote, og jeg må si at dette er et av de få programmene og digitale verktøyene som virkelig treffer blink, en skikkelig innertier-blink, for min del. Det nærmeste man kommer EverNote er Microsoft’s OneNote eller Google’s Notebook, ingen av dem er i nærheten av EverNote som bare er i beta ennå. Gjett om dette kan bli bra.

2008-05-06_0020

Jeg kan forklare litt hva EverNote er først:

EverNote er en multi-platform applikasjon som lar brukeren «fange»/lagre informasjon av forskjellige typer digitalt, blant disse typene informasjon er tekst-notater, mobiltelefon bilder, håndskrevet eller vanlig tekst som befinner seg inne i bilder ( det er programmert til å lese tekst i bilder og andre steder, slik at man blant annet kan søke på det i EverNote’s søkefunksjon senere. programmet/verktøyet er veldig nyttig og relativt nyskapende), og det er nesten ikke grenser for hva man kan bruke det til, alt som er digitalt kan lagres i EverNote. Det er som en personlig butler som hjelper deg å holde orden i sysakene.

Programmet bruker en papir-rull tilnærming, slik at man kan legge til ny informasjon i det uendelige, men etterhvert kan man og bør man lage mapper, kategorier og notatbøker i tillegg til å tægge notatene sine.
Kort fortalt så hjelper programmet deg ved å legge inn enkle tekst-notater, bilder fra din datamaskin eller mobiltelefon, utklipp fra Websider som beholder formateringen (linker, bilder osv), håndskrevne notater som kan leses av EverNote etterpå, audio-opptak, Email og MMS. Som jeg skrev isted så er det ikke grenser for hva man kan bruke dette til, men at det er nyttig det er det ingen tvil om. I tillegg til å få et program som brukes lokalt på din datamaskin så kan får man også en konto online som all informasjon synkroniseres med. Hvis du vil vite mer om EverNote så kan du lese om det på utviklernes egen info-side eller i den engelske utgaven av Wikipedia.

EverNote kan brukes i både Windows og på en Mac, i tilleg til å brukes på mobiler med Windows mobile operativsystem.

Ta en titt på videoen her får å få et nærmere innblikk i hva det er:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=i_ncr1Ee9e8[/youtube]

Det eneste du trenger å gjøre for å få en av de invitasjonene vi i Teknonytt har igjen er å komme med et forslag i kommentarfeltet om hvordan du vil at Teknonytt skal utvikle seg videre for å bli et nettsted du vil besøke i framtiden også. Skriv også litt om du vil at Teknonytt skal bli et mer interaktivt nettsted (Forum, sosialt nettverk, satse mer på live-streaming med chat, også videre) for teknologi-interesserte i tillegg til det det er nå. Eller om vi skal satse på nyheter eller guider, litt av hvert eller spesialisere oss.

Vi er veldig interessert i å høre hva dere lesere har å si om akkurat dette, vi vil bli den bloggen som dere vil at vi skal være.

PS! Det er selvfølgelig helt mulig å registere seg selv søke etter en invitasjon, du vil da få svar etter et par dager, noen ganger mer og noen ganger mindre.

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...