Telefonsamtaler med 2. generasjons iPod Touch?

Nettstedet Cult of Mac bekrefter i dag at den nye generasjonen med iPod Touch har den nødvendige maskinvaren som kreves for å ringe utgående VoIP-telefoner.


200809130035.jpg

I den gamle versjonen av iPod Touch var det kun koble fire ledninger til mp3-spillerens hodetelefon-utgang, i den nye er det fem ledninger som er koblet til. Dette skal i følge Cult of Mac bety at også headsett med mikrofon nå er støttet. Disse fakta-opplysningene har de fått fra iFixit, en nettside som åpner slike gadgets og legger ut en detaljert beskrivelse om innmaten slik at leserne lettere kan reparere dem senere.

Det oppsto allerede rykter om dette for to dager (før iFixit’s funn) siden da folk ble klar over et nytt headsett med mikrofon fra Apple, dette skal også støtte iPod Touch. Og nå er dette mer eller mindre bekreftet – hvis den nødvendige programvaren blir laget og lagt ut på AppStore så vil det bli mulig å ringe med iPod Touch og et tilgjengelig WiFi-nettverk. Den eneste hindringen skal visstnok være at Apple nekter slike programmer å bruke mobilnettet – noe som kun gjelder iPhone. Ryktene skal ha det til at en slik applikasjon er nærmere en lansering enn vi aner, dessuten så finnes det allerede et alternativ – Truphone, hvis denne applikasjonen gjør et par modifikasjoner så vil den bli godkjent av Big Daddy – Apple.

[Kilde: Cult of Mac, Geek News Central]

Relaterte artikler

Den kunstige intelligensens rolle: Hva kan vi vente oss i fremtiden?

Boom! Med ChatGPT ble en milepæl innen kunstig intelligens...

Hvordan endrer teknologien poker

I løpet av det siste tiåret har fremskritt innen...

Disse 5 fordelene med VPN-gaming

De fleste spillere tenker umiddelbart på sikkerhet når det...

Hva er Microsoft 365?

Microsoft har etablert seg til å bli ett av...

Alt du trenger å vite om solceller

Når lys skinner på en fotovoltaisk (PV) celle, kanskje...