Underholdning på mobilen

Før i tiden brukte vi mobilen til det mest grunnleggende. Den var en måte å kommunisere med andre på via SMS-er og telefonsamtaler, og ble for det meste kun brukt til dette. Etter hvert som teknologien har utviklet seg, har mobilene blitt smartere og på sett og vis utfordret de tradisjonelle datamaskinene. En av grunnen til dette er de mange mulighetene for nedlastning av applikasjoner.

Spill var lenge det største trekkplasteret når smarttelefoner ble markedsført for unge. Spilling og barn har alltid gått godt sammen, og spillverdenen fortsetter å utvikle seg. Særlig har vi sett en økning av engasjement i e-Sport verdenen og rundt skytespill som CSGO. Nå finnes det til og med CSGO Bookmakere som spesialiserer seg på betting og odds innen e-Sport. Mobilen kan gi mye underholdning, og vi skal nå se på de beste applikasjonene for dette.

Lydbok-apper

Lydbok-applikasjoner har blitt en meget populære måte å konsumere bøker på. Dette har lenge vært et fenomen i resten av verden, men det er ikke mange år siden vi først begynte å få dette i Norge også. På lydbok-applikasjonene kan du høre på dine favorittbøker og finne spennende nye serier. Det beste av alt er at bøkene er lest inn på norsk, og ofte er oppleseren anerkjent eller en skuespiller.

For å få tilgang til lydbøkene må du som regel starte et abonnement. Fordelen er at du kan høre på så mange bøker du vil, og valgmulighetene er endeløse. Mennesker som hører på lydbøker mener at de får med seg flere bøker, enn om de skulle fysisk lest dem. Dette skyldes nok at lydbok-bibliotekene er meget innholdsrike og oppdateres hyppig.

Strømmetjenester

Strømmetjenester har også begynt å lansere seg som applikasjoner. Har du for eksempel et Netflix eller HBO-abonnement, er det nå mulig å se på favorittseriene dine, direkte fra mobilen eller nettbrettet. Fordelen med dette er at du kan se på seriene akkurat når det passer deg best, og dette er en fin måte å holde seg underholdt på bussen eller toget.

Nå slipper du nemlig å måtte ha tilgang til Wi-Fi for å se på seriene dine. Takket være de applikasjons-baserte strømmetjenestene, kan du nyte favorittfilmen uansett hvor du befinner deg. Så lenge du har god nok dekning og nok mobildata, er dette en flott måte å underholde seg selv mens du er på reise, eller på vei hjem fra jobben.

Spill

Mobilspill er særlig populært blant de yngre. Det finnes mange spill som går i dybden og engasjerer, ved at spilleren må jobbe seg oppover til ulike nivå. Dersom du ser på topplisten over de mest populære applikasjonene, er du nesten alltid garantert å finne et spill er to på toppen. Mobilspill passer for alle aldre, fra små barn, til unge, voksne og eldre.

For de aller minste finnes det læringsrike spill som gir barna nye ferdigheter i tale og språk. For voksne er det mulig å spille lukrative pengespill, eller bruke applikasjoner til å tippe på sporter og oddsen. Mobilen er som sagt ikke lenger kun brukt for å kommunisere. Takket være teknologien har den blitt en portal stappet full av underholdning og moro.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...