Home Poster Valget i USA – Spill fire morsomme valgspill

Valget i USA – Spill fire morsomme valgspill

0

Selv om valgkampen er over i virkeligheten så kan du i spillene vi viser deg i denne artikkelen være med å påvirke resultatet virtuelt.

Som vanlig så har valget på den andre siden av dammen fått masse med oppmerksomhet verden over, noe som kanskje ikke er så uvanlig da USA er et mektig og viktig land. Men det er ikke noen tradisjon for å skrive om politikk her i Teknonytt, og ikke kommer det til å bli det heller – istedet så vil vi utnytte valgkampen som har vært til noe postitivt i spill-interessertes øyne, vi skal presentere fire forskjellige flash-spill hvor Palin, Obama og McCain har hovedrollene. Etter en gratulasjon til Obama så starter vi her med presentasjonen av disse spillene.

Presidential Street Fight

Er du skikkelig misfornøyd med resultat av årets valgkamp, burde McCain vært den soleklare vinneren istedet for Obama? Eller synes du Obama ikke bet ifra seg nok? Vel, her er din sjanse til å påvirke resultatet virtuelt i et morsomt og enkelt flash-spill. Spillet fungerer som en liten miniversjon av Worms hvor man ved å beregne vinkel skyter små baller på hverandre.

 

AirMilf

200811051346.jpg

Bildet: Klikk på bildet for å komme til spillet.

Under valgkampen så har det blitt påstått at Palin skyter ulver fra helikopter, og i dette spillet er det nettopp dette man tar utgangspunkt i. Man styrer siktet på geværet til frøken Palin i det hun blir flydd i et helikopter som er som tatt rett ut ifra Platoon-filmen fra Vietnam. Målet er å treffe ulver før de dreper elgene som du heller ikke må skyte. Dette er et morsomt spill som jeg faktisk rotet bort en halv time på uten at det var meningen.

Du finner AirMilf på denne nettsiden.


Indecision 2008: Below the Beltway


belowthebelt.png

Bildet: Klikk på bildet for å komme til spillet

Innta bokseringen med en av personlighetene fra valgkampen – morsomt spill.

Spillet finner du på denne nettsiden.

Super Obama World

super.png
Bildet: Klikk på bildet for å komme til spillet

Er du en stor fan av Super Mario Brothers du også? Da er dette spillet for deg, innta rollen som Obama istedet for Mario og spill deg igjennom brettene.

Spilllet finner du her.