Vi tar en kort pause, les vår «ferie-FAQ»

  0

  Vi er allerede midt i juli og som de fleste andre tar også Betamagasinets redaksjon (en fortjent) ferie. Hvorfor? Uansett hvor utrolig det høres ut: Ja, vi må også lade batteriene i noen uker.

  De siste ukene har det skjedd mye, bl.a. lanserte vi et nytt design for kort tid siden, og nye funksjoner har blitt lagt til forløpende. Lagt merke til høyre kolonne? Hvis ja: Vi har vært i det kreative hjørnet og prøvd å lage noe unikt. Selv føler vi det gir siden mer farge og utvilsomt «highlighter» det de mest aktuelle artiklene.

  Nedenfor finner du vår «Ferie-FAQ» (ofte stilte spørsmål):

  — Hvordan vil jeg som leser legge merke til redaksjonens fravær?
  Som leser vil du antakeligvis savne flere daglige oppdateringer. Vi vil forsøke å poste artikler så ofte som mulig, men antallet poster vil synke i de kommende ukene.

  — Hva skal jeg gjøre når Betamagasinet ikke produserer like mange festlige innlegg?
  Det er det bare du som kan avgjøre. Dog kan vi foreslå andre, internasjonale nettsteder som ser ut til å være drevet av robotter. Men: Som forøvrig, det vil dukke opp poster hvertfall annenhver dag. Forhåpentligvis daglig.

  — Hvorfor i alle dager tar dere ferie ?!
  Mange norske og internasjonale nettsteder tar seg ferie i juli, og dette fører til massiv tørke (få nyheter). Nå er det jo slik at de fleste teknologinettsteder kopierer fra Betamagasinet og overhodet ikke motsatt, så dette vil nok være verre for andre nettsteder enn for dere (yeah… right).

  God ferie!

  — redaksjonen.