Windows 7 RC 1: Tilgjengeliggjøres uten begrensninger

Lanseringskandidaten til Windows 7 er allerede lansert til Microsoft-medlemmer, og tirsdag 5. mai slippes den til publikum. I motsetning til betaen er ikke lanseringskandidaten i begrenset opplag, og vil være nedlastbar fram til 30. juni – minst.

Windows 7-betaen har vært testet av publikum siden begynnelsen av januar. Nå er det lanseringskandidatens tur til å bli nøye gjennomskuet av Microsofts enorme brukermasse. 5. mai slippes den ubegrenset til publikum.

I en e-post utsendt til betatestere søndag kunne Microsoft annonsere følgende:

— Kjære betatester. Med din help har vi nådd den neste store milepælen på veien til Windows 7: Lanseringskandidaten (Release Candidate). Tirsdag 5. mai tilgjengeliggjøres lanseringskandidaten til mengdene, via vårt «Customer Preview Program».

Videre kunne programvaregiganten meddele at det ikke er noen begrensninger på lanseringskandidaten, ulikt betaen, og at den kan lastes ned fram til 30. juni.

Windows 7-lanseringskandidaten ble sluppet til alle MSND- og TechNet-medlemmer allerede torsdag i forrige uke – 30. april.

Dermed kan du slappe av og slutte å bekymre deg om du rekker å laste ned en kopi på tirsdag. Den ligger og venter på deg uansett når du eventuelt skulle laste den ned.

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...